Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefonra váltsak az...

Milyen telefonra váltsak az adott típus után?

Figyelt kérdés

Jelenleg galaxy a52 5G keszülékem van ami meghibásodott, természetesen megcsináltatom de szeretnék egy hasonlo specifikációval rendelkező készüléket maximum 100 ezer forint keretig amit eddig néztem

Motorola Moto G84

Infinix Note 30 pro

Blackview Shark 8

Motorola moto g 73

A lényeg legyen meg a 120Hz es képfrissítés . Minimum 6 gb ram

és 128 GB háttértár és persze ha néha kell akkor tudjak fényképezni vele

2024. febr. 26. 18:46
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:

#40 animefiju... már a neved is vicces, legalább írnád helyesen. Mivel fiú, így nyilván fiatal vagy és divatanimés. Ergo azt az iPhone-t, amire oly büszke vagy, a szüleid vették neked.

Tudod, én már akkor anime fan voltam, amikor még itthon azt sem tudták, mi fán terem, valamikor 20 évvel ezelőtt angol felirattal néztem a sorozatokat, de nem volt ekkora arcom, mint neked.

Ja, amúgy igen, iPhone-om van, de azt saját pénzből vettem és nem szólok le mást azért, mert neki nem az van.

2024. márc. 6. 17:43
 42/42 A kérdező kommentje:
végül motorola lett a G84 teljesen meg vagyok vele elégedve a billentyűn állítani kellett hogy át tudjak szokni a gépeléshez a képfrissítés gyors sablon játékok gyorsak rajta(van jobb teló is ami rendszerchipre sokkal erősebb) de kerek 100 ezer forintért ha nincs magasabb keret vagy valaki nem szán rá többet ajánlani tudom. Stock Android nincs előtelepítve semmi hülyeség amit kell azt tudja pozitívumként említeném a töltőt és a tokot a dobozban.
2024. márc. 10. 15:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!