Mit takar az iOS-os telefonoknál a stabilabb rendszer?
Nem mintha Iphone ellenes lennék, mert még sose volt Iphoneom, de most komolyan, 500ezerért nem lehet elvárni egy sz@aros gyorstöltőt? 4 meg 8k 60 meg 120fps-re fussa, meg már már filmkészítéshez is alkalmas optikára, de egy sz@ros gyorstöltésre már nem.. Ez komoly? Mikor 250ezerért 120w-os xiaomi 13 pro kani, amit lássuk be egy kimaxolt csúcstelefon.
Aki szereti tömni Bill Gates pénztárcáját, az vegye az Iphone-t. Aki hisz az egyenrangúságban, az pedig androidot. Most komolyan, nincs elég pénze annak az embernek, hogy 2-3x annyiért kell adni minden apple terméket, mint amennyit ér?
"Nem mintha Iphone ellenes lennék, mert még sose volt Iphoneom, de most komolyan, 500ezerért nem lehet elvárni egy sz@aros gyorstöltőt? 4 meg 8k 60 meg 120fps-re fussa, meg már már filmkészítéshez is alkalmas optikára, de egy sz@ros gyorstöltésre már nem.. Ez komoly? Mikor 250ezerért 120w-os xiaomi 13 pro kani, amit lássuk be egy kimaxolt csúcstelefon."
A Samsung és a Google sem ad mai szemmel nézve gyorstöltsét a telefonjaihoz, pedig azok is kerülnek ennyibe.
"Aki szereti tömni Bill Gates pénztárcáját, az vegye az Iphone-t"
Bill Gates a Windows egyik alapítója, tudtommal nem sok köze van az Applehoz. :)
“ "Aki szereti tömni Bill Gates pénztárcáját, az vegye az Iphone-t"
Kit érdekel kinek a pénztárcáját tömöm? 😀
Jézusom, 1-2 ember úgy és olyanokat írkál, mintha az ő cselekvései fogják megvaltoztatni a világot abban a ca. 60-70 évben míg ő él 😀
Bill Gates meg bárki más is le..arja az elveidet, ők ugyanúgy milliárdosok maradnak, rád meg a kutya se fog emlékezni 50 év múlva.
Múltkor is Redditen valaki kijelentette, hogy semmilyen terméket nem vesz ami kínai, pl. Huawei. Hűha, térdre is rogy a kínai gazdaság mert te a panel 8.-on a kemény 100.000 forintodat nem az készülékükbe fekteted 😀
Na, a tipikus gyakorikerdesek színvonal megint előjött:
> Aki szereti tömni Bill Gates pénztárcáját, az vegye az Iphone-t
> Bill Gates a Windows egyik alapítója
Bill Gates-nek semmi köze az iPhone-hoz, a Windows pedig nem egy cég, hogy lenne alapítója :DDDD
Egyik nagyobb hülyeségeket ír, mint a másik.
Bocsánat, összetévesztettem Stevvel.. Bill járt a fejemben, végig.xd
Lényegtelen, mert a lényeg ugyan az, nem én vagyok az egyetlen, aki ezzel így van, és ameddig nem csak én leszek az egyetlen, addig a másik félnek sose lesz igaza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!