IPhone: alkalmazás-mappa kód-védelem? (bővebben lent)
iPhone telefonon mappákba rendeztem a főképernyőn lévő alkalmazások ikonjait.
Bizonyos mappákat szeretnék kóddal védeni, hogy a megnyitáskor vagy a jelkódot vagy bármilyen más kódot kérjen.
"Folder lock" és hasonló alkalmazások előre megadott szisztéma szerint működnek - legalábbis amelyeket App Store-ben találtam - például a fotókra és videókra specializálódtak, nekem pedig más kellene.
Ha a "Parancsok" segítségével lehetne valami trükkös módon megoldani, az is érdekelne...
Mert ha valakinek erre van igénye, valamint az ember manapság elég fontos információkat tárol a telefonján, szerintem teljesen felesleges a kérdés felülbírálata hogy "minek?", valamint az olyan elképzelés is felesleges hogy "utána meg azért nyávognál mert minden megnyitáskor kódot kellene beírni".
Amíg nincs lezárva a képernyő/kikapják a kezedből, ahhoz férnek hozzá amihez csak tudnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!