Visszahívtam egy "Potenciálisan csalás" telefonszámot. Lehet belőle baj?
Figyelt kérdés
Egyszer csak arra lettem figyelmes hogy van egy nem fogadott hívásom, ismeretlen számról. Gondoltam visszahívom, akkor írta ki a telefonszámot, ami 06 45-el kezdődött, majd felette azt olvastam hogy "Potenciálisan csalás". Ezután azonnal letettem és le is tiltottam a számot. Lehet ebből nagyobb baj?febr. 24. 18:15
1/4 anonim válasza:
Aligha. Ilyenkor banki adatokat próbálnak meg kiszedni az emberből, de mivel eleve nem tudtak veled beszélni, így ez nyilván nem sikerülhetett.
2/4 anonim válasza:
3/4 anonim válasza:
Ma (2024.02.24) délután engem a +47-480-77-945-ös telefon számról hívtak. Én felvettem! És egy angolul beszélő hölgy volt és arról érdeklődött, hogy nős vagyok-e? Mondtam neki ha hozzám jön feleségül akkor nős leszek! De nem ez az egyetlen ilyen hívás. Kb. egy hete a +47-905-73-309-es telefon számról hívtak. Amit szintén felvetem! És szintén egy másik angolul beszélő hölgy arról érdeklődött hogy nős vegyok-e? De vajon miért érdekli azt hogy valaki hogy nős vagyok-e? És ha nem vagyok nős akkor mi van? Ez a hobbijuk a Norvégoknak hogy magyarokat kérdezgetnek hogy nős-e? Vagy valakinek tetszem? Akkor miért nem akar feleségül jönni az a valaki? Miért csak telefonon hívogat? Ráadásul ismeertlen telefon számokról.
4/4 anonim válasza:
06-45 kezdetű szám az Kisvárda környéki vezetékes szám. Nem biztos, hogy csalás.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!