Telekomtól tényleg lehet féláron telefont kihozni?
Mondom a szituációt. Több mint 10 éve vagyok Telekom ügyfél és minden szolgáltatásunk náluk van. Kb. havi 40 ezer forint az összes csomag.
Szóval szeretnék venni egy csúcskategóriás Galaxy-t egy összegben és valaki azt mondta nekem hogy ő féláron kihozta. 250000 Ft-ért egy S23 Ultrát. Ez lehetséges? Nézegettem a weboldalt, de ott csak az új előfizetőknek írja hogy mi mennyibe kerülne. Valakinek van ezzel tapasztalata?
12-es!
A fűtésüket is te fizeted?
"Több mint 10 éve vagyok Telekom ügyfél és minden szolgáltatásunk náluk van. Kb. havi 40 ezer forint az összes csomag."
Majd jövő hónaptól lesz az 60 ezer is. De attól, hogy fizeted a számlát, miért járna bármi is? Ezt sosem tudtam megérteni.
Flottásként nem számítasz közvetlen ügyfélnek, így a hűségkedvezményeket sem kapod meg, vagy csak nagyon minimális mértékben.
De legalább függessz a többi flottatagtól - ha egy "elfelejt" fizetni, akkor mindnyájan megsz*pjátok...
Én inkább magam rendezem, persze családon belül mehet minden egyben.
Mindenkinek korlátlan beszéd + net, összesen 6 előfizetés, melyhez 270.000 Ft hűségkedvezmény jár, ha aláírom a két évet.
ÉS miért ne írnám alá, ha egyébként is kihasználja mindenki a csomagot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!