Használ még valaki Iphone7-est?
Figyelt kérdés
Még 2016-ban vagy 2017ben szereztem be újonnan, nem is emlékszem már pontosan, de azóta is remekül kiszolgál. Nyilván az akksija elfáradt, meg a kamerája is elavult, de mégsem cserélném le, mert működik. Ez ritkaságnak számít vagy más is ilyen régóta húzza ugyanazzal a telefonnal?2024. febr. 20. 19:04
12/16 anonim válasza:
7 Plus, még a főképernyő is laggol néha pedig szinte soha nincs megnyitva rajta semmi 🤣 Nem elsődlegesként használom
13/16 anonim válasza:
Kolléganőmnek 7 plus, egy helységben vagyunk, neki mindig minden baja van a telefonjával, nekem egy egyszerű Samsung A52-vel semmi. Mindig kérdezi, hogy nekem ez meg az bejön e adott pillanatban, van e térerőm, nem lassú e a telefonom, neki mindig van valami gondja vele. Szeptemberig kell kihúznia, akkor tudja csak lecserélni.
14/16 anonim válasza:
#13.
Csak viszonyításnak:
A52 - 2021-es telefon.
iPhone 7 - 2016-os telefo
Azért nagyon nem jó összehasonlítási pont, 5 év különbség nem elhanyagolható.
Ráadásul az első úgy normálisnak mondható modern iPhone az XS volt kb. de onnan számítva már igazából az összes iPhone lazán használható most is.
15/16 anonim válasza:
Az anyukam mai napig egy iphone SE 2016-osat hasznal, kivaloan mukodik, jobban birja az akksija, mint az en xs maxom.
16/16 anonim válasza:
#15.
Nem kéne pedig jobban bírnia, ott akksi csereérett az XS Max, habár az sem éppen egy üzemidőbajnok de annál sokkal jobbat kéne futnia.(már csak az OLED miatt is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!