Van egy nokia 7.1 készülék, ami a szerelésnél megsérült, de működik továbbra is. Ragaszkodjak visszaállítani az eredeti állapotot? Egy apró fül szakadt le, valószínüleg a sok test érintkezők közül. Apró. rugóra emlékeztető izé.
Én azt javaslom inkább ne vágj bele, ha nem veszel észre változást.
Ha valami nem jó, akkor szerviz esetleg, max 10 ezerért. Ha afelett van, akkor engedd el. Sajnos elég elavult telefn ez már manapság. Egy ideig még használható szoftveresen (nagyon max 2 év), utána már sok minden nem fog futni rajta.
Még mindig ilyen 30 körül vannak ezek a telók használtan, és elavult? :o
Azt hittem erős :D 8mag+3gb ram, android 10
A maga idejében középkategóriás telefon volt, annyira azért nem használhatatlan.
Nekem Nokia 5.1 Plus van ami nagyon hasonló ehhez. Android 10 van nekem is. Android 15 szeptemberben érkezik. Már 5 újabb Android verzió lesz. Sok alkalmazás ,ár minimum Android 9-et vagy Android 10-et kér. 1-2 év múlva már meglépik az android 11 vagy 12 minimumkövetelményt.
Egyébként a Nokia még aránylag friss a konkurenciához hasonlítva. De nem manapság, hanem mikor még a 7.1 jelent meg. Az iPhone után a Nokia indította el a frissítés reklámot, amit a többi gyártó mára lemásolt és le is hagyták őket.
Nem a processzorával és a rammal van a baj, mert az még elmegy kategória, hanem a szoftverrel. Sajnos nem lehet frissíteni újabbra csak ha nagyon értesz hozzá (és akkor sem biztos.)
Én 5.1 Plust próbáltam frissíteni és nem sikerült, nem csak nekem, senkinek se.
7.1-et talán lehet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!