Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Meg tudom szerezni a barátnőm...

Meg tudom szerezni a barátnőm másik telefonszámát?

Figyelt kérdés

A barátnőmnek titokban a Vodefone-nál van egy száma, amin mással beszél.

Azt mondja, hogy csak egy száma van, de az Yettel-es.

Megvan a számlafizető azonosítója.

Ha érdeklődök a szolgáltatónál, akkor megmondják nekem, hogy mi a száma?

2024. febr. 19. 01:17
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
93%
Nem.
2024. febr. 19. 01:39
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom titkosítva van, ha ez igaz akkor nem mondják meg.
2024. febr. 19. 05:15
 3/12 Szervizmérnök úr ***** válasza:
24%
Mással kell beszélni női hangon, akkor megmondják.
2024. febr. 19. 05:24
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

3-as szerinted mennyire életszerű, hogy valaki felhívja a szolgáltatót, mert elfelejtette a "saját" telefonszámát?

Amíg nem tanultam meg, volt, hogy megkértem, aki kérte, hogy ő adja meg előbb, megcsörgetem, mert nem rögzült még.

2024. febr. 19. 05:58
 5/12 anonim válasza:
25%
Megcsal
2024. febr. 19. 07:16
 6/12 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
Nem adják meg. Ha felhívod is a szolgáltatót eleve nem azon a számon hívod, másrészt meg adatokat kérnek. Miért nem unszolod a barátnődet,hogy tudsz róla? Lehet nem az ő nevén van amúgy. Ha titkosat akarnék,akkor a haveromat kérném meg,hogy vegyen egy kártyát nekem. Egyébként mit csinálnál,ha meg is van?
2024. febr. 19. 07:21
 7/12 anonim ***** válasza:

*121*

a fenti kód kiírja a számot

2024. febr. 19. 08:46
 8/12 Szervizmérnök úr ***** válasza:
0%

4.

Megint a hülyének nézés, mert valaki nem érti a magasabb szintű poént / iróniát.

1. Nem szoktam segíteni zaklatókat.

2. Képzeld el, egyszer segítettem telefonálni egy demenciás idős embernek, felhívtuk a (vezetékes) vezetékes Vodafone-ját és megmondták a telefonszámot, csak úgy mellékesen. De ott nyilván saját telefonjával hívtuk, nem egy idegen számról. Utána kértük a számkijelzés aktiválását is, hogy tudjuk, ha ő hív minket, mert már zavaró volt, hogy mindig ismeretlenként jelentkezik (rokon).

2024. febr. 19. 08:55
 9/12 anonim ***** válasza:

A hangsúly azon van, hogy ott volt veled, beazonosították, és nem random telefonáltál, hogy van egy xy rokonod, ez és ez a probléma...

Úgy, hogy ott van velem az illető én is segítettem intézni ügyeket, de egyébként hiába van meg az összes adata, ha ő nem járul hozzá, hogy segítsek, nem adhatnak infót sem.

2024. febr. 19. 12:25
 10/12 anonim ***** válasza:

*121#

ha ezt felhívod, a rendszer kiírja milyen számról telefonálsz.

2024. febr. 19. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!