Meg tudom szerezni a barátnőm másik telefonszámát?
A barátnőmnek titokban a Vodefone-nál van egy száma, amin mással beszél.
Azt mondja, hogy csak egy száma van, de az Yettel-es.
Megvan a számlafizető azonosítója.
Ha érdeklődök a szolgáltatónál, akkor megmondják nekem, hogy mi a száma?
3-as szerinted mennyire életszerű, hogy valaki felhívja a szolgáltatót, mert elfelejtette a "saját" telefonszámát?
Amíg nem tanultam meg, volt, hogy megkértem, aki kérte, hogy ő adja meg előbb, megcsörgetem, mert nem rögzült még.
*121*
a fenti kód kiírja a számot
4.
Megint a hülyének nézés, mert valaki nem érti a magasabb szintű poént / iróniát.
1. Nem szoktam segíteni zaklatókat.
2. Képzeld el, egyszer segítettem telefonálni egy demenciás idős embernek, felhívtuk a (vezetékes) vezetékes Vodafone-ját és megmondták a telefonszámot, csak úgy mellékesen. De ott nyilván saját telefonjával hívtuk, nem egy idegen számról. Utána kértük a számkijelzés aktiválását is, hogy tudjuk, ha ő hív minket, mert már zavaró volt, hogy mindig ismeretlenként jelentkezik (rokon).
A hangsúly azon van, hogy ott volt veled, beazonosították, és nem random telefonáltál, hogy van egy xy rokonod, ez és ez a probléma...
Úgy, hogy ott van velem az illető én is segítettem intézni ügyeket, de egyébként hiába van meg az összes adata, ha ő nem járul hozzá, hogy segítsek, nem adhatnak infót sem.
*121#
ha ezt felhívod, a rendszer kiírja milyen számról telefonálsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!