Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Megérné ma HTC Kaisert venni?

Megérné ma HTC Kaisert venni?

Figyelt kérdés
Iszonyúan tetszik a készülék de kapható ma még egyáltalán?Ti mit gondoltok róla.Ez vagy inkább a touch pro 2?
2010. okt. 24. 18:23
 1/5 anonim ***** válasza:
Inkább egy Heinekent, ha kérhetném!
2010. okt. 24. 18:27
 2/5 anonim ***** válasza:

Nem éri meg.

Nekem is egy Steffl-t légyszives.

2010. okt. 24. 18:57
 3/5 anonim ***** válasza:

Ha tőlem megkérdezik, veszek-e helikoptert, nem azt mondom nem, hanem hogy mennyiért? Ha a helikopter megfelel az igényeimnek és az ára is jó, megveszem.

Egy sört én is kérek..

2010. okt. 24. 19:11
 4/5 anonim ***** válasza:

Előző vagyok, komolyra fordítva.

Árától is, állapotától is függ. Nekem Eten X600-am van, egyet tegnap vittek el tőlem vaterával /van még itt egy M800 is, kütyübolond vagyok/, szóval sok örömöm van benne, sok időt lehet vele tölteni, faragni a képemre, kedvemre, bár az újabbak gyorsabbak trendik, drágábbak. De nekem /!/ nem nyújtanak annyival többet, hogy cserélnék, pedig tehetném. Ebben /WinMo/ elég jól otthon vagyok, szeretem, használom, sok-sok érdekes hasznos /?/ progit tudok rá rakni...

2010. okt. 24. 22:26
 5/5 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!
2010. okt. 26. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!