Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone 15 pro-hoz miylen...

Iphone 15 pro-hoz miylen Powerbankot ajánlotok?

Figyelt kérdés
Nézegetek yilen Magsafe powerbankot, mágnesest, illetve nekem van egy Powerbankom, ami kábeles, van hozzá USB C kábel is, lesz vaalmi baja a telefonnak ha pl powerbankról töltöm, nem gyári kábellel? Vagy vegyek a powerbankhoz egy gyári Apple töltőkábelt?

#Apple #iPhone #iPhone 15 Pro #Magsafe powerbank
2024. febr. 14. 19:34
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem lesz baja.

Én olyat vennék ha másikat veszek, ami tud PD gyorstöltést. Max 27W tud felvenni a 15 Pro

2024. febr. 14. 19:45
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Én egy Asus Zenpowert használok a 15 pro maxhoz. Még az iPhone 8-hoz vettem. Mivel ezen még csak USB-A port van, így egy USB-A - USB-C kábelt használok.

Nem lesz neki semmi baja.

A feszültség átalakítások miatt kb 80-85%-os hatékonységgal lehet számolni. Ha még vezetéknélküli megoldást is használsz, akkor ez még kevesebb lesz. Vagyis csak feleslegesen elfűtöd a vezeték nélküli töltő tekercsein a powerbankban tárolt energiát.

2024. febr. 14. 20:07
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Akkor az sem baj ha azzal a kábelle töltöm, ami van a powerbankhoz? nem kell hozzá akkor egy gyári apple töltő kábelt venni?
2024. febr. 14. 22:27
 4/5 anonim ***** válasza:
40%
Dehogy kell hozzá gyári Apple kábel! Ugyanolyan USB-C az is, a gyári Apple kábel csak pénzlehúzás!
2024. febr. 15. 08:28
 5/5 anonim ***** válasza:

Pont azért ünnepli a világ, hogy végre az Apple is USB-C-re váltott, mert így nem szükséges a gyári Apple kábelekért irreális felárat fizetni (akár közvetlenül, akár a drága utángyártott kábelek gyártóin keresztül, akik jogdíjat fizetnek az Apple-nek a Lightning szabvány használatáért).

Az Apple kábelei azon kívül, hogy szépek, amíg újak, sajnos semmi extrát nem nyújtanak az extrém magas árukért. Sajnos szörnyen gyorsan koszolódnak és elhasználódnak.

Ha már pénzt adsz ki egy drága kábelért, akkor keress egy olyan minőségibb kábelt, aminek strapabíróbb a burkolata.

2024. jún. 7. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!