5 vattos töltő jó 33 vattos telefonhoz?
Figyelt kérdés
2024. febr. 14. 09:51
1/12 anonim válasza:
Jó lesz hozzá, de lassan fogja tölteni. És nem Vatt hanem Watt
2/12 anonim válasza:
A feszültség a lényeg,annak kell megegyeznie.az áramerősségnek nem szabadna gondot okoznia elvileg.
3/12 A kérdező kommentje:
Az új telefonomhoz nem adtak töltőfejet. Csak kábelt. És egy márkás 20-30 vattos töltő nem 1-2 ezer forint
2024. febr. 14. 09:58
4/12 anonim válasza:
Jó hozzá, de csak 5W-al fogja tölteni.
Nem 1-2 ezer, hanem 6-7 ezer. Nem a világ vége. Kell venni egy normálisat és azzal elleszel a következő 15 évben.
5/12 anonim válasza:
Én amikor vettem a telefont, úgy kalkuláltam, hogy 20-30 ezret a kiegészítőkre eltettem. Töltőfej, kábel, Jó minőségű tok és fólia
6/12 anonim válasza:
Jó. Felesleges újat venni, ha nem fontos számodra a gyorstöltés. Az akku szempontjából még jobb is így.
7/12 anonim válasza:
A bolhapiac tele van "ócsó 5 vattossal"
9/12 anonim válasza:
ennyi erővel a TV USB portjáról is töltheted...
Ja várj, nálunk melóhelyen a sütőn is van USB port igaz az szoftverfrissítésre vagy lekérdezésre de sebaj...
10/12 anonim válasza:
9# a laptop is tölt 5 Wattal,
a sütőd az csak sütni tud, de nem tudhatom ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!