Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mennyiért lehet eladni egy...

Mennyiért lehet eladni egy Samsung galaxy A32 5g?

Figyelt kérdés
Használt, már nem olyan gyors mint új korában de az akksija még egész jól bírja. A hangszorója kicsit kezd szórakozni amúgy más hibája nincs. Egy olyan 25 ezerre gondoltam max. Ez reális lehet kb? Köszi!

febr. 12. 20:50
 1/3 anonim ***** válasza:
Felmesz hardveraprora, megnezed mennyiert aruljak a mukodo darabokat, aztan bearazod a sajatodat. Ha csak a hangszoroja zizeg vagy recseg de amugy jol mukodik, a 25e talan kicsit meg keves is lesz.
febr. 12. 20:55
 2/3 A kérdező kommentje:
Akkor egy 30 ezer. Netezni, telefonálni el lehet vele még.
febr. 12. 21:07
 3/3 anonim ***** válasza:

Én 3 hete 45.000-ért vettem kereskedőtől használtan egy ilyen telefont. Viszont kaptam rá 3 hónap garanciát, meg hibátlan és jó állapotú a készülék. Ezek mindenképp megértek a számomra egy kis felárat.

A hangszóró hiba alatt mit értesz? Ez sajnos valóban csökkenti az értékét. Az 5G képesség viszont növeli, mivel az elmúlt fél évben nagyon sok új 5G állomást üzemeltek be országszerte, ezért többen keresik ezeket a készülékeket, akár WiFi hotspotnak is. A 30-35.000 Ft szerintem reális ár érte a jelzett hibával és garancia nélkül.

febr. 16. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!