Létezik olyan szivargyújtó amit a mobiltelefon csatlakozójára lehet lakni? Lényegében Usb szivargyújtó.
3. Pontosan ettől tartottam, akartam is írni, még mielőtt írtál.
De annyiba hagytam.
Eszerint mégis komolyan gondoltad ezt a marhaságot.
Kell egy MJ2955, vagy annak megfelelő tranyó, egy 10ohmos ellenállás, egy 22uo-os és egy 10uF-os kondi, és egy LM109K fesszabályzó IC. Ezekből egy 5V/10A kimeneti áramú szabályzott tápod van. Ennek a kimenetére rárakod a megfelelő 5V-os csatlakozót, és kész is van.
Nem egy atomfizika
A weboldalon, amire hivatkoztál, egy tökéletes zagyvaság van. egy hozzá nem értő, vagy egy gép fordította magyarra, teljesen értelmetlenül. A fényképet nézegetve ez egy olyan szerkezet, ami egy USB-C kimenetű tápegységről működtetné a szivargyújtót. De ehhez egy combos USB-C kimenetű tápegység kellene, mert a szivargyújtónak nagy áram kell. Ráadásul az autó szivargyújtók 12V-osak. Elképzelhető, hogy gyártanak 5V-osat is, de még nem találkoztam ilyennel. Mielőtt veszel ilyen csatlakozót, járj utána, hogy hozzá való tápegységet és szivargyújtót be tudsz-e szerezni.
Kérdező, mire szeretnéd használni? A lakásban akarod gyufa helyett a konnektorból gyújtogatni a cigidet vagy a szivarodat? Mert másra nem jó, a kocsiban meg van beépített aljzat, oda nem kell ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!