Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Bárhová megyek miért látom...

Bárhová megyek miért látom azt, hogy szinte mindenkinek Iphone-ja van,nem pedig androidos teló?

Figyelt kérdés

Nekem pl. androidos van(S23 Ultra)

Az Iphone-okat nem nagyon ismerem,de bárhová megyek vagy elég csak Instán vagy Tik tokon megnézni egy szelfit,mit látok? Iphone

2024. febr. 9. 01:17
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
84%

Mondjuk ez a forrás eléggé trust me bronak tűnik. Észak Koreában hogy számolták ki, hogy 98%-nak iPhoneja van? Apple úgy tudom nem adja ki adatokat, csak oldalakba bejegyzett statisztikakészítőkkel lehetne mindezt megszámolni, de aki nem látogatja meg ezeket az oldalakat akkor kimarad a populációból.

Én 50-50re tenném a felhasználtságot. Felmész egy metróra, vagy egy térre kimész akkor fiatalok körében túlnyomó részt iPhone-t látsz, “szegényebb” vidékeken sokkal népszerűbb az Android főleg felnőtt korosztálynál.

2024. febr. 9. 12:58
 12/22 anonim ***** válasza:
24%
A fiatalabbak körében népszerű leginkább. Miért? A sok amerikai influencer azt használ és azt látják az amerikai filmekben is. Amerikában meg hazai termék, így érthető hogy ott sokan használják. Szóval amúgy emiatt népszerű ennyire. Egyébként nem is rosszak, de nem is annyira jók hogy reális legyen ez a vak rajongás. Szóval nagyon jó a marketing.
2024. febr. 9. 13:53
 13/22 anonim ***** válasza:
72%

Mert nagyon jól működik a marketing és ha valakinek van felesleges pénze és telefont akar venni, akkor a legtöbb esetben egyből nyúl is az iPhone után. Világ életemben androidos telefonjaim voltak, de én is vettem 2 éve egy iPhonet, mert már kíváncsi voltam. Tudod mi a tapasztalatom? Tök jó képeket csinál, de ezen kívül ha nem játszol játékokkal, akkor 95%-ban tök ugyanaz, mint egy 150 ezer forint körüli korrekt középkategóriás droid. Slussz. Tényleg remek telefon, de nem fog megváltozni tőle az életed, pontosan ugyanazt a youtubet, instagrammot meg böngészőt fogod benne nyomkodni, mint a másik telefonodban is. Kijelzőben, hangszóróban, üzemidőben mobil fronton szerintem reálisan már nincs hová fejlődni, nagy a teljesítménye, de egy ennél jóval gyengébb készülék is ugyanúgy pöccre indít minden appot évekig.

Mondjuk egy dologért tényleg megértem, hogy miért ragaszkodnak sokan az Apple termékeihez. Mert nem kell 1 hónapig bújnod az internetet, hogy kiderítsed telefonvásárlás előtt, hogy mi a legjobb döntés, hanem csak 3-4-5 évente mindig leemeled a "polcról" az aktuális iPhonet, aztán le van tudva az egész. :D

2024. febr. 9. 16:16
 14/22 anonim ***** válasza:
76%
#13 Milyen marketing, itt legalábbis? Jó, ha félévente látok Apple-reklámot... Máshol sem nagyon. Elsősorban a beidegződés a marketing, hogy az iPhone a legjobb, és kész. Aki meg nem akarja telefonvásárlás előtt 1 hónapig bújni az Internetet, megveheti tetszőleges gyártó valamelyik csúcsmodelljét és kész. Van választék. Az Apple-nél meg ez van, ha nem tetszik, nem kell megvenni. (Tudom, van sima, Pro, Pro Max, stb.). De úgyis megveszi a nép, mert ha Apple, akkor csak és kizárólag szép és jó lehet, sosem kell azonnal frissíteni...
2024. febr. 9. 17:14
 15/22 anonim ***** válasza:
89%
14. Nem kell ide hivatalos marketing, ahogy a Tesla-nak sem. Az emberek, influencerek, filmstúdiók, egyéb cégek maguktól is megcsinálják.
2024. febr. 9. 17:37
 16/22 anonim ***** válasza:
0%
Az nem marketing, legalábbis nem annak hívják.
2024. febr. 9. 19:33
 17/22 anonim ***** válasza:
68%

olyan emberek között mozogsz, akiknek hülyebiztos telefon kell drágán

bár éppen a samsung is már inkább ehhez van közel, de még mindig testreszabbhatóbb, mint az iphone

tehát androit azoknak való, akik ilyen hülyeségeket akarnak, mint pl telepíteni egy play store-on kívüli appot. vagy beállítani egy akármilyen dolgot, amit a rendszer gyárilag nem tartalmaz.

apple azért hülyebiztos, mert ott semmit nem lehet testre szabni, nem tudod elrontani ilyenekkel. az csak van, és működik. ráadásul jól működik. nyilván ezért is drága.

2024. febr. 9. 22:05
 18/22 anonim válasza:
0%
Mert ha manapság nincs iPhone od, egy nulla vagy, senki!
2024. máj. 22. 00:09
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
#18 a proli részletre vesz magának egy iphonet és azt hiszi hogy ettől lesz valaki?
2024. máj. 22. 00:12
 20/22 anonim válasza:
0%
Aki pénzes, gazdag, jól szituált 99 % ban iPhone vesz! Nem égeti magát mással - ahogy a fiatal csajok is és jól teszik, irigyek is rájuk 😂
2024. máj. 22. 12:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!