Jó választás lehet egy htc desire 22 pro készülék?
2022 nyarán jelent meg, és mai napig lehet újonnan kapni 67000 ft ért legolcsóbban.
Nincsenek nagy elvárások böngészés, telefonálás, az üzemidő lenne fontos.
Nekem jó vételnek tűnik van benne qi töltés, ip67 besorolás 8 giga ram 5g képes. Igazából az árukeresőn csak a qi töltést ikszeltem be és ár szerint növekvő rendezést állítottam be. Ez az első készülék
Nem volt még ilyen márkájú készülékem szívesen olvasnék mellette/ellene szóló érveket
Egy Xiaomi mi 9-et cserélnék le.
Mert ennek az aksija már kuka.
Adatokat tekintve a htc többet tud egy kicsivel.
De azért a mi 9 régebbi kiadás
hát...jó lehet. de nagyon lehet.
a HTC sok-sok évvel ezelőtt kitűnő mobilgyártó volt, de már régóta nagyon kevesen vesznek ilyet. hogy most mennyire jók támogatásban, illetve ha elromlana lesz-e hozzá cserelalkatrész, az nagyon kérdéses.
4 HTC-m volt (Wildfire S, 10, U11+, U12+), mindegyiket imádtam és szerintem azt a minőséget, amit ők képviseltek Android oldalon, azt mai napig nem tudja egyik gyártó sem. Sajnos őket is beleértve.
Szoftveresen kitűnő eszközök voltak, nagyon jól optimalizált, átlátható rendszer volt a SenseUI. Kamera, akkumulátor, összeszerelési minőség stb. mind prémium volt, illetve voltak nagyon jó egyedi megoldásaik, például a HTC U11+ és U12+-ban az EdgeSense. Tartozékok terén is az élen jártak, a Usonic fülhallgatóknál kevés jobbat hallottam.
2018-19 óta viszont semmi egyediség, tömeg telefonokat gyártanak, mint mindenki. A leírt elvárásaidat viszont biztosan kielégíti. Nyugodtan vedd meg, jobbat nem kapsz ebben az ár kategóriában. Majd írd le a véleményed, kérlek.
Ja és az előttem lévő válaszhoz hozzátenném, hogy valószínűleg támogatásban nem nyújtanak sokat, már a 2018-as U12+ is csak egy főverzió frissítést kapott, ami egy flagshipnél szokatlan volt. Desire 22 Pro esetében is szerintem erre lehet számítani, illetve még egy év biztonsági frissítésre.
Alkatrészeket tekintve valószínűleg akkumulátor vagy kijelző cserére lehet szükség, más problémával legalábbis én nem javítatnék telefont. Akkumulátort és kijelzőt pedig bármelyik szervíz tud rendelni a telefonhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!