Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nokia 6303 + FLAC - "mi a...

Nokia 6303 + FLAC - "mi a válasz a kérdésemre"?

Figyelt kérdés
Nincs valami szoftveres útja ennek? Sok komolyzenei zenét hallgatnék utazásaim során, (-akár autóban a kocsi hangrendszerére csatlakozva vagy akár utcán sétálva-) melyek FLAC formátumban van meg, és egyenesen bűn lenne azért lebutítani a minőséget, hogy mobilon hallgathassam (sikerült a telefonhoz egy kiváló minőségű füllhallgatót szereznem). Ha nem megy akkor tudnátok ajánlani valamilyen hordozható megoldást (Ipod?) amivel ezt meg lehetne valósítani?
2010. okt. 24. 11:57
 1/3 anonim ***** válasza:

jag mer neked nem elég a 320kbps-es mp3?

ha ez így van elég jó lehet a hallásod:D

2010. okt. 24. 12:02
 2/3 anonim ***** válasza:

nem rosszból, de ha komolyzenét hallgatsz, és fontos a minőség, akkor nem egy "alap" nokiával kellene ezt tenned.

telefonon nem fog kijönni a flac vs 320 különbség.

2010. okt. 24. 14:13
 3/3 A kérdező kommentje:
Értem, és köszönöm! Teljesen igazatok van, erre nem is gondoltam, és én eddig csak a hardveres minőségjavítással (fülhallgató:)) próbálkoztam. Igaz, nem kevés összeggel, de sikerrel. Viszont akkor van valamilyen megoldás amivel le lehetne játszani FLAC formátumú zenéket is, vagy hagyjam a francba? Mielőtt megköveznétek, nekem a FLAC -ebben az esetben- nem is igazán a hasznos jel minősége miatt fontos, hanem azért, mert ebben a formátumban gyakorlatilag eltűnik az alapzaj, ami ugye ebben a műfajban, pláne egy füllhalgató esetén nem elhanyagolható szempont.
2010. okt. 24. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!