Melyik telefon lenne a jobb választás?
Egyelőre ezt a két telefon néztem ki:
1: Xiaomi Poco X6 Pro 5G 512GB 12GB RAM
2: Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 512GB 12GB RAM
Melyik lenne a jobb választás?
Nehéz megmondani, mert valamiben az egyik jobb, valamiben a másik!
De amúgy MediaTek-processzoros telefont nem javaslok, inkább Honor 90 !
#6, ez nem egyértelmű, hanem szubjektív dolog, hogy kinek melyik rendszer jön be jobban! Neked az iOS, ok, Te dolgod, de attól még ne akarj mást is kizárólagosan rábeszélni! És akkor még lenéző stílusban válaszolsz: “Akkor menj egy játékboltba és 5000 Ft-ért vegyél egy játék telefont.” Mit képzelsz magadról?!
Kérdező, a MediaTek az egyik legrosszabb technológia: nem épp a legerősebb/leggyorsabb, de akkor még több energiát is fogyasz, hajlamos a nagyobb melegedésre, és gyakori nála a szoftver laggolása/megdöccenése! Bár a Dimensity-széria már jobb, mint a régi Helio-széria volt, de én továbbra sem ajánlom nyugodt szívvel az egész processzormárkát!
A Snapdragon viszont minden szempont a másik véglet, a legjobb technológia! Én is az Androidot szeretem, és telefonvásárlás esetén nálam már pár éve ez is feltétel, hogy mindenképp Snapdragon-processzoros legyen, és elsődlegesen másoknak is ilyet ajánlok!
Sajnos igen, de azért nem sok: Bluetooth- és tárhely-verzió, kamera látószöge.. Részletesen itt az összehasonlításuk:
Amúgy nekem is Galaxy A70 volt az előző, míg be nem tört a kijelzője. Most részletre egy felsőkategóriásat szeretnék venni, Galaxy S23+ az álmom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!