Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi alapján rendezed az ikonoka...

Mi alapján rendezed az ikonokat, alkalmazásokat a telefonon?

Figyelt kérdés
Mappázod vagy ömlesztve van minden? Esetleg témák szerint külön oldalra? Vagy ahogy a teló rakja magát?
2024. febr. 4. 08:29
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Témák szerint mappákban.
2024. febr. 4. 09:08
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Is-is. Amit ritkábban használok azok mapákban vannak a képernyő tetején ahol nehezebben érem el. Ami appot meg sűrűn használok az pedig a képernyő alsóbb részében van, hogy egy kézzel is elérjem.
2024. febr. 4. 09:21
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Összesen kb 60 ikonom van, ez 2 képernyőn elfér (5x6 fér el egyben). ABC rendben vannak, így könnyen megtalálom mi hol van, és szerintem teljesen logikus is. Így szoktam meg, nekem bevált az évek alatt.
2024. febr. 4. 09:40
 4/7 A kérdező kommentje:
Szoktatok widgeteket kirakni? Időjárás, jegyzet...?
2024. febr. 4. 10:03
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Főképernyő:

Legfelül Óra+Időjárás (utazás esetén at otthoni és a helyi /GPS/ adatokat mutatja

Alatta zenelejátszó widget

Alatta balról jobbra: képnézegető (QuickPic), "Menetrend" mappa (MÁV, TElvira, MM, Menetrend.app, Menetrendek.hu, Múj Vlak /cseh/, Ideme Vlakom /szlovák/ RegioJet, stb) , Total Commander, "AppGallery" mappa (AppGallery, APKPure, Aptoide, HappyMOD), LINE

Alatta Névnapp widget

Alatta balról jobbra:

"Google" mappa (Maps Go, Maps, Authenticator, Fordító, Youtube), "Internet" mappa (Böngészó, Chrome, Speedtest, "FILESERVER" gyorsikon / saját fájlszerverem elérése közvetlenül/, Opera Mini), "Előfizetések" mappa (Telekom, Yettel, My Vodafone), "Játékok" mappa (Egyértelmű), "Eszközök" mappa (Itt az egyéb, gyakran használt dolgok vannak, pl. "Okos Vezérlő", Optimalizáló, Témál, Számológép, MyHuawei, stb.)

Második oldalon már kevésbé rendezett, de itt is van benne átláthatóság.

Viszont ide már ritkábban lapozok, a gyakran használt dolgok 99%-a az első oldalon van

2024. febr. 4. 11:00
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Én, ahogy megvettem úgy vannak rajta, oszt jó van az úgy!:D
2024. febr. 4. 11:43
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Dettó, mint a #6-os, én se bajlódok vele, úgyis mindent megtalálok, ami kell. Ahogy megveszem a telefont, úgy marad a gyári elrendezés. Ha pedig letöltök valamit, nyilván ahogy a telefon a legközelebbi szabad helyre kiteszi.
2024. febr. 4. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!