Képernyőn elhelyezett ujjnyomat olvasós telefont tudtok?
Figyelt kérdés
SZiasztok! A lányom- tévedésből-kiszemelt egy telefont , megszereztük Neki,( kitűnő tanuló, és 5 éves telefonja volt, megérdemli) de pont az egyik vágyott funkciót nem tudja. Nekünk bagatell, de Neki fontos lenne,lett volna, és nagyon csalódott. Egy xiaomi redmi note 12 pro lett véve, 112 helyett "csak " 80 ért, másfél hónaposan. Kb ebben a kategóriában keresnénk, ha lehet nem almásat. Tudtok ötletet adni, ami biztosan tudja? ( már a redmi 9 is tudta, ezért volt ez a mostani kiválasztva, sajna tévedés...)
Motorola g84 poled kijelzös és ujjlenyomat olvasos is .
Edge 30 neo ,
samsung is jó telefonok.
ja ės google pixel 6a is remek telefon .
ugyhogy én ezek közül választanėk
xiaomi telefonokat meg elkerülnėm.
2024. febr. 4. 06:46
12/15 anonim válasza:
#8 vagyok. Amúgy mellesleg jogos: 2019-ben vettem a Galaxy A70-et, akkoriban volt újdonság a kijelző alá rakott ujjlenyomatolvasó, és az A70-ben már volt, de nem az miatt vettem meg, hanem maga a telefon többi része volt számomra szuper (kijelző, kamera, hardver). Ez az új funkció engem nem hozott lázba, nem azért mert lassú és pontatlan volt, hanem mert amúgyis több egyéb védelmi opció van egy telefonon, amik ráadásul sokkal kiforrottabbak!
A lányod tipikusan csak “az újdonság varázsában” él, még ha az nem is a legjobb. Viszont szerintem is jobb lecserélni a Note 12 Pro-t, de inkább azért, mert MediaTek-processzoros, ami alapból az egyik legrosszabb technológia!
2024. febr. 4. 11:35
13/15 anonim válasza:
#12 én evvegen vettem tesomnak Note 12 pro-t. Én nem vettem észre hogy olyan rossz technológia lenne. Ujjlenyomat olvasó miatt meg kár még vagy 40 ezret költeni pluszban telóra.
2024. febr. 4. 12:16
14/15 A kérdező kommentje:
#12 Köszi a korrekt fogalmazást. Mint írtam, én is marhaságnak tartom, DE Ő nem kézben tartja, bekapcsolást is koppintással intézi, így tud egy ujjas lenni, EZÉRT nem jó az oldalsós feloldó.Eddig note 8 pro volt Neki... most lett volna ez az új. Én se költenék. Ha zsebpénze engedi, Ő tudja.
2024. febr. 4. 17:43
15/15 A kérdező kommentje:
#10 Kedves válaszadó! Én is így érzem, hogy, micsoda probléma... De tudod Neked ez a probléma, és az az igény, Neki pedig emez. Mások vagytok. Én alapból feleslegesnek tartom, de nem nekem lesz a teló. Neki nem vált be pl huawei, samsungot már szinte senki nem vesz, rájöttek végre... almás szart szintén. Itt nem a sznobság a lényeg, hanem a működés. EZt a 8-as tini létére majd 5 évig használta. MUtass még ilyen fiatalt... Így azt gondolom, hogy ha kipótolja, akkor had legyen olyanja, aminek velóban örül is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!