Samsung galaxy S23 állandóan lefagy, mi lehet az oka?
Még novemberben vettem egy Samsung galaxy s23-at a Media Markt-ban.
Azóta állandóan lefagy a messenger,YouTube, Google Chrome.
Mindegyik programot újratelepítettem, a rendszert rendszeresen frissítem, csináltam egy gyári beállítások visszaállítását, de mind hiába.
Mit tegyek?
Mindig újra kell indítani.
“a rendszert rendszeresen frissítem”
Na ez már például egy esetleges hibaforrás is lehet! Nem biztos, hogy a szoftver új verziója ténylegesen nyújt annyival többet, ami előnyös lehet, néha csak a felület megjelenése változik, meg 1-2 jelentéktelen funkció, viszont a rendszerigénye mindig nagyobb az újnak, és ha így jelentősen terheli a telefont...
Viszont amúgy a benne lévő processzor és grafikus chip a 2. legerősebbek, de a ram csak átlagos - elvileg ez már egy szuper konstrukció, de azért a gyári hibás darabokat soha nem lehet kiszűrni semmilyen telefonnál!
Eleve nem régi típus, így elvileg van még rá garancia, vidd vissza és mutasd meg a hibát, akkor kötelesek javíttatni vagy kicserélni!
Akkor addig előbányászod a régi telefonodat... vagy most mit vártál?
Vagy veszel valami olcsó szemetet a neten, ha 2 héten belül visszaküldöd, akkor kötelesek visszaadni az árát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!