Az új iPhone-okban hogyhogy ilyen kicsi gyenge akkuk vannak?
Figyelt kérdés
3349mAh stb, engem meglepett. Ennyi pénzért. Sokkal olcsóbb Androidos telefonokban már az 5000mAh az átlagos
Vagy ezek csak számok, nem számítanak?
2024. jan. 29. 20:26
1/7 anonim válasza:
Ekkora fér el abban a házban. Cserébe takarékosabb a hardver, tehát a kisebb aksi ellenére is normális üzemidőt tud hozni.
2/7 anonim válasza:
Sokkal takarékosabb és jóval optimalizáltabb mind a hadver, mind a szoftver. Az apple mindigis ezt csinálta. Papíron jóval gyengébb a hasonló árú androidos telefonoknál, mégis inkább az ellenkezője érződik.
3/7 anonim válasza:
Nem tudom, de egyszer teszteltem az Xs Max üzemidejét, max fényerőn 4k videót majdnem 14 óráig tudtam lejátszani.
Alapból minden másnap este töltöttem, a két nap alatt kb 8 óra képernyőidőm volt, másnap estére volt 10-15%-on.
4/7 anonim válasza:
Milyen gyenge? Hol élsz te ember?
5/7 Morzsi007 válasza:
Nézd meg a teszteket a Youtube-on. Ahogy írták, iphone-ok kevesebbel is beérik, mert nem fogyasztanak annyit, mint az android. Ugyanez elmondható a RAM-ról is.
6/7 anonim válasza:
Gyenge? Kifejezetten jól bírják.
7/7 anonim válasza:
Ez mindig is így volt apllenél. Ez egy zárt rendszer, hülyebiztos, így tudnak spórolni az energiafelhasználással is.
Persze ihényesebb felhash.álásnál, pl játéknál ki fog jönni a kis akksi hátránya, de ehhez az 5000 mah is hamar kevés lesz, tehát aki játszik telefonján, annak biztisan van power bankja is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!