Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi a véleményetek a Samsung...

Szilvike95 kérdése:

Mi a véleményetek a Samsung S5230-as telefonról?

Figyelt kérdés
Szeretnék új telefont venni, amit nem kell naponta tölteni, jó kamerája van és tudok facbook-ozni :) nem tudtok segíteni, hogy ez a telefon jó e (nem csak a fenti kritériumoknak megefelelő...) ha valakinek van ilyenje megírná hogy mi baj lehet vele, vagy ha valaki ért hozzájuk és jellemnzés alapján tudna nekem hibáját mondani... JAh és szivesen várom az ötleteket hogy milyet vehetnék esetleg, ha nem ezt...
2010. okt. 23. 20:33
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
jó teló az S5230,szeretem,már nekem kb 1 éves,és már nem igazán jó az érintője és ha telefonálok akkor a másik fél nem hall semmit.így én most viszem majd a jöv héten szervízbe.
2010. okt. 23. 20:47
 2/8 anonim ***** válasza:

Keress már rá, erről a telefonról szól a LEGTÖBB kérdés a kategóriában!!!

És hogy mondjak valamit érdemben, ezekre a kérdésekre a válaszok 90%-a tömören összefoglalva annyi, hogy "szar". És nem véletlenül.

2010. okt. 23. 22:18
 3/8 anonim ***** válasza:
Egy tök átlagos készülék érintőkijelzővel és a tudása se vészes, DE szoftverileg elég egy elcseszett készülék. A java telepítése nehézkes, elég sokszor előfodul, hogy idegesítő módon belassul (és ha elkezded hozzáméregetni egy drágább telóhoz akkor azt veszed észre, hogy amúgy is lassú) ja és persze olcsóság az leginkább a kijelzőnél mutatkozik meg mert az elég hamar tönkre tud menni (annak ellenére, hogy a hasonló árú érintős LG-knél messzemenően jobban reagál az érintésre és ráadásul szebb is). Én ilyen árban inkább egy nem érintős telót javasolnék. Pl. SE W595, Nokia 6300.
2010. okt. 24. 01:52
 4/8 Ikszdé xD válasza:
Szerintem meg a fenti válaszok ellenében azt mondom, hogy nagyon jó kis telefon. Én augusztus 31.- én kaptam, még semmi baja, és azóta 8 alkalommal töltöttem. Az érintője kiváló és nekem nem lassul be. Telefonálni és üzit küldeni is kiválóam megy. Az egyetlen bajom vele (hogy ne csak dícséretet kapjon) az, hogy ha kikapcsolod vagy bármilyen más esetben kikapcsol kb. 20% esély van arra, hogy visszakapcsolásnál érzékeli a memóriakártyát. Én olyankor kiveszem megfujon, megtörlöm, visszakapcsolom és azonnal érzékeli. Ha rámhallgatsz olyat veszel, amilyet akarsz. Nekem La'Fleur változatban van, és imádom.
2010. okt. 24. 07:23
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, és szerintem jó lesz ez a telefon nekem, ugyanis mint lárhattátok a leírásban is nincsenek túl nagy igényeim egy telefonnal kapcsoaltban..
2010. okt. 24. 17:54
 6/8 bp1985 ***** válasza:
Meg ne vedd. Telepítés nehézkes, a toch wiz felület csapnivaló. Samsung szervizbe mondták bnőmnek a 4. kijelzőcsere után, hogy adja el, mert a 90%-a visszakerül. Pólus telenor bolt be sem veszi már, mivel nem tud annyi cserekészüléket kiadni, amennyi s5230 megy vissza naponta. 20 forintot nem ér. Keress inkább másik telefont, ezt meg felejtsd el, úgy ahogy van.
2010. okt. 24. 22:11
 7/8 bp1985 ***** válasza:

Bocsi, még 1 kis kiegészítés a telefonnak nevezett valamihez.

Leírom az s5230 hibáit: sw hiba (nem ismeri fel a memókártyát, vagy 50x megkapod ugyanazt az sms-t). Kijelzőhiba. Egyszer csak gondol 1-et, és beáll. Kalibrálni sem lehet, csere. Ha garis, szerencse, ha nem, akkor neked kell szenvedned vele.

Miért jött a piacra?: Van az lg, ami a samsungnak konkurenciája elég erősen. (talán az egyetlen). Ugye az lg kiadott ilyen érintős telefonokat az alsó kategóriába. Samsungnak gyorsan, olcsón kellett összerakni valamit, amivel tud válaszolni. Ez lett az s5230. Tudását tekintve túl van árazva.

TouchWiz: Lassú érzékelés egy hasonló kategóriás telefonhoz képest.

Menü: Képek nézegetésénél alig kell hozzáérni, és már 4 képet át is ugrott nagyjából.

Nincs oprendszer, így csak mindenféle fw, meg sw frissítés után tudsz rátenni akármit. A játékok sem gyáriak, hanem úgy csinálták rá, így nem biztos, hogy a legjobbak.

Anyagát tekintve: Olcsó, könnyen törő műanyag.

Kamera: 3,2 mpx. (nokia 5230 2mpx, és szebb képet csinál)

Oprendszer: nuku.

Jó tulajdonsága: Olcsó hozzá az alkatrész, mert minden telefonos fel van rá készülve, hogy viszed szereltetni.

Nem 1-2-3 hónap után jönnek ki a bajai, meg nem mindegyiknél, de samsung központból kapott infóm van, és 90 %-al van gond.

Jól gondold meg, hogy megveszed e. Nem lebeszélni akarlak, mert nekem nem ilyen van, hanem kicsit komolyabb, de mivel ismerem, volt a családba, és csak a probléma volt vele, így leírtam neked is.

Remélem tudtam segíteni.

2010. okt. 24. 22:14
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen... főleg az utóbbi válaszok meggyőztek hogy nem fogok ilyen telefont venni, igazából a jelenlegi telefonomnak nincs semmi baja úgyhogy megvárom inkább a karácsonyt amikor jóval olcsóbban adják mnajd a telefonokat.. és télleg köszönöm a válaszokat, mindenkinek megy a zöld kezecske :)
2010. okt. 25. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!