Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Always on Display hiba gond....

Always on Display hiba gond. Mi lehet a hiba?

Figyelt kérdés

15 Pro Max-on olyan hiba jelenséget tapasztalok a 17.3 IOS frissítése óta hogy az always on display funkció használata közben a kijező ki kapcsol, majd vissza kapcsol. Mi lehet a hiba? Illetve miért sötétül el a képernyő az always on display használata közben? Telefon újra indítást már csináltam! És az always on display ki - be kapcsolásával is próbálkoztam. De eredményre nem jutottam! Véletlen szerű, hogy az always on display használata közben elsötétül a ki jelző, majd visszatér a képernyő. Van valakinek ötlete, mi lehet a hiba? Ez csak a 15 Pro Max esetén csinálja és csak az IOS 17.3 frissítése óta! A kijelzőn nincs fólia! Sőt semmilyen fólia nincs. Egyedül egy átlátszó tokban van! Mi lehet a hiba? És hogyan lehet orvosolni a hiba jelenséget? Illetve hogyan lehet megszüntetni a hiba jelenséget? És igen az 15 Pro Max-on olyan hiba jelenséget tapasztalok a 17.3 IOS frissítése óta hogy az always on display funkció használata közben a kijező ki kapcsol, majd vissza kapcsol. Mi lehet a hiba? Illetve miért sötétül el a képernyő az always on display használata közben? Telefon újra indítást már csináltam! És az always on display ki - be kapcsolásával is próbálkoztam. De eredményre nem jutottam! Véletlen szerű hogy az always on display használata közben elsötétül a ki jelző, majd vissza tér a képernyő. Van valakinek ötlete, mi lehet a hiba? Ez csak a 15 Pro Max esetén csinálja és csak az IOS 17.3 frissítése óta!

A kijelző nincs fólia, vagy üveg lap. Csak maga a kijelző van. Igaz hogy egy átlátszó tokban van. De a kijelzőn nincs fólia. Mi lehet a hiba, és hogyan orvosolható a hiba.

jan. 28. 12:40
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
9-es az nem jó megoldás! Mert akkor az E-SIM is törlődik belőle. És akkor új E-SIM-et kell kérjek a Telekom-tól. Szóval ez egy kissé maceráns! Főleg ha vissza kell álítani alap beállításokra. Ráadásul akkor nem egy E-SIM-et kell kérjek hanem rögtön kettőt. Mert akkor az Apple Watchot is újra kell telepítsem / újra vissza kell állítanom az apple watch-ot is. És akkor az Apple Watch-ba is kell kérjek E-Sim-et! Úgy hogy lehetőleg a gyári beállítások vissza állítását kerülném. Amenyiben lehetséges.
jan. 28. 19:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!