Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » IPhone: külső billentyűzet...

IPhone: külső billentyűzet "í" és "0" felcserélődésének oka?

Figyelt kérdés

iPhone esetén, nagyon sokszor lehet tapasztalni, hogy - magyar ékezetes billentyűzet esetén - a "í" és "0" felcserélődik.

Mi ennek az oka, hogyan küszöbölhető ki, hogy e két karakter ne cserélődjön fel?

2024. jan. 28. 08:17
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
0%
8 éve iphonet használok de soha nem tapasztaltam ilyet hogy csak úgy megcserélődne az i a 0-val. Nem tudom mit szívsz de nekem is adj
2024. jan. 28. 09:03
 2/12 A kérdező kommentje:
Több ismerősöm (és én is) tapasztaljuk.
2024. jan. 28. 09:05
 3/12 A kérdező kommentje:
Egy vezetékes Logitech billentyűzetet csatlakoztatok OTG kábellel - ekkor is azonnal előáll a kérdésben említett jelenség.
2024. jan. 28. 09:13
 4/12 A kérdező kommentje:
1. hozzászóló: egyébként meglehetősen egocentrikus megközelítés az, hogy "mivel nálam nem történt ilyen soha, ezért nemlétező jelenségről van szó" -> és eme elképzelésed alapján a másikat próbálod minősíteni.
2024. jan. 28. 09:20
 5/12 anonim ***** válasza:
A billentyűzet beállításainál állítsd át magyarra a billentyűzetet
2024. jan. 28. 09:29
 6/12 A kérdező kommentje:

Alapértelmezett a magyar billentyűzet beállítása, az van kiválasztva, mármint "Beállítások" -> "Általános" -> "Billentyűzet".

"qwertz", "qwerty", stb, nincs rá hatással, mondjuk nem is logikus hogy hatással legyen, de nekem is ez volt az első gondolatom.

A külső billentyűzet esetén nem lehet ilyeneket állítani.

2024. jan. 28. 09:41
 7/12 anonim ***** válasza:

Aham... hát akkor fogadd el. Matricázd át. Szokd meg.

örülj neki hogy egy nevesincs billentyűzet egy nevesincs adapterrel működik egy olyan rendszeren amit alapból nem készítettek fel maradéktalanul külső billentyűzetes kezelésre és csak annyi a probléma hogy két billentyű felcserélődött.

2024. jan. 28. 17:38
 8/12 A kérdező kommentje:

Se a "Logitech" se a "Rapoo" nem "nevenincs".

A jelenség oka foglalkoztat

2024. jan. 28. 18:20
 9/12 anonim ***** válasza:
Valamilyen területi és/vagy nyelvi beállítás okozhatja.
2024. jan. 28. 18:25
 10/12 A kérdező kommentje:
Azokat is sokszor néztem át.
2024. jan. 28. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!