Készlethiányos készülék a Vodafone-nál lesz még kapható valaha?
Figyelt kérdés
Samsung Galaxy Z Flip 4 készülékről lenne szó. A Vodafone weboldala azt írja hogy készlethiányos. Kértem értesítést, ha kapható lesz. Van még rá esély hogy lesz készleten ez a telefon? Vagy hol tudnám ezt megérdeklődni? Hívtam a 1270-et de a felsorolásban nem hallottam olyan opciót ami az én problémámmal kapcsolatos (Pl. készülék vásárláskor felmerülő kérdések).jan. 27. 13:36
1/4 anonim válasza:
Attól függ. Ha gyártják még a készüléket akkor minden bizonnyal lesz, csak most a nemzetközi szállításban problémák vannak. Ha már nem gyártják akkor aligha.
2/4 A kérdező kommentje:
És azt hogyan lehet megtudni hogy gyártják-e még?
jan. 27. 17:33
4/4 anonim válasza:
Általában ha már nem lesz egy adott típusból akkor kiveszik a webshopból is. Amúgy 1270 sem tudja mikor és milyen telefon lesz készleten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!