Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Valakinek van bármi tapasztala...

Valakinek van bármi tapasztalata az xxlgsm.hu oldallal?

Figyelt kérdés

Most szeretnék tőlük rendelni egy iphone 15pro telefont és az árazásuk miatt erősen gondolkodok azon hogy emelett a bolt melet döntsek, de nem tudom merjem e őket választani. Van fizikai üzletük, az oldalon fel van tüntetve minden elérhetőség, és már 20 éve üzemel. A termékre 3 év garanciát adnak.

Kérem szépen olyanok kiméljenek akik szerint az iphone eleve sz*r vagy pedig csak az eredeti márkaboltokba vásárolnának méreg drága árakon. Ha lehet a tapasztalatokat írjátok, azt pedig fontos még említenem hogy hallotam róla hogy az oldalon fizetés után napokat kell várni ezért szeretném majd az üzletükben megvenni a telefont, és akkor ott megkérdeznék mindent az eladótol ami érdekel.

jan. 27. 08:17
 1/4 anonim ***** válasza:
0%

Nem értem mi a kérdés.

Az üzletben mindenre válaszolni fognak.

Arra is, hogy pont amit kinéztél magadnak, az pont kifogyott, meg az pont 3-4-5 hét mire lesz, meg pont nem is EU modell, de van itt ami neked kell, csak többe kerül.

Aki keresi magának a problémát, meg is találja.

jan. 27. 09:18
 2/4 anonim ***** válasza:
27%
Mondjuk mindenkinek saját felelőssége, milyen sufniból vesz fél milliós telefont... Ugyanakkor szégyen, hogy ha valakinek amúgy is futna rá, miért azon az x összegen spórol.
jan. 27. 11:01
 3/4 anonim ***** válasza:
79%

"szeretném majd az üzletükben megvenni a telefont"

Azon érdemes kicsit kombinálni, hogy webes rendelésnél van elállási jogod, személyes vásárlánál meg probléma esetén kezdődhet a cicaharc.

jan. 27. 14:45
 4/4 fmaxy ***** válasza:
"A termékre 3 év garanciát adnak." Ez bolti garancia? Akkor felejtsd el. Semmit sem ér.
febr. 1. 08:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!