Valakinek van bármi tapasztalata az xxlgsm.hu oldallal?
Most szeretnék tőlük rendelni egy iphone 15pro telefont és az árazásuk miatt erősen gondolkodok azon hogy emelett a bolt melet döntsek, de nem tudom merjem e őket választani. Van fizikai üzletük, az oldalon fel van tüntetve minden elérhetőség, és már 20 éve üzemel. A termékre 3 év garanciát adnak.
Kérem szépen olyanok kiméljenek akik szerint az iphone eleve sz*r vagy pedig csak az eredeti márkaboltokba vásárolnának méreg drága árakon. Ha lehet a tapasztalatokat írjátok, azt pedig fontos még említenem hogy hallotam róla hogy az oldalon fizetés után napokat kell várni ezért szeretném majd az üzletükben megvenni a telefont, és akkor ott megkérdeznék mindent az eladótol ami érdekel.
Nem értem mi a kérdés.
Az üzletben mindenre válaszolni fognak.
Arra is, hogy pont amit kinéztél magadnak, az pont kifogyott, meg az pont 3-4-5 hét mire lesz, meg pont nem is EU modell, de van itt ami neked kell, csak többe kerül.
Aki keresi magának a problémát, meg is találja.
"szeretném majd az üzletükben megvenni a telefont"
Azon érdemes kicsit kombinálni, hogy webes rendelésnél van elállási jogod, személyes vásárlánál meg probléma esetén kezdődhet a cicaharc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!