Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Garmin telepítés (Nokia X6-ra)?

Garmin telepítés (Nokia X6-ra)?

Figyelt kérdés

Találtam egy oldalt, ahol leírják, hogy hogyan kell garmint rárakni a telefonokra, de nem teljesen egyértelmű:

[link]

Már rögtön az első pontot nem értem.

Tehát akkor nekem az XT (GMXT) for Symbian S60 3rd version 5.00.50 kellene elindítani?

Csak mert az kb 70 fájlt telepít, míg a * Garmin Mobile XT Support software version 4.xx.xx 1500-at.

Kipróbáltam úgy, hogy elsőnek a 4.xx-et, aztán meg az 5.xx-et telepítettem, telefonon meg is jelent a garmin, fel volt telepítve, és aztán következőnek itt akadtam el:

9. disconnect phone from pc. now, run GMXT -> Tools -> Settings -> System ->Remote GPS. Choose enable "Use Attached/Built-in GPS"

Nekem semmi hasonló nem volt. Magyarul telepítettem, de azért megy annyira az angol, hogy tudjam, hogy semmi hasonló nem volt. A systemig eljutottam, csak a remote gps nincs már.

Valaki meg tudná mondani, hogy itt mit csináljak, vagy akár egy teljesen más tutorialt adna?

2010. okt. 23. 18:36
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!