Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung s24 ultra telefonról...

Samsung s24 ultra telefonról vélemények?

Figyelt kérdés
2024. jan. 24. 16:46
 1/7 anonim ***** válasza:

Nekem van és bejön. Én amúgyis Androidos vagyok, nekem teljes mértékben megfelel, amit tud. Lassan az akkuidő is optimalizálódik, bár már ígyis meglehetősen jól bírja az én használatom mellett.

A kamerát imádom, a kezelhetőséget szintén. Az AI funkciókkal ellehet szórakozni, de azért hú de sokat nem kell tőle várni, hacsak nem egyfolytában meetingre viszed, akkor amúgy nem rossz a voice recog, a későbbi visszajátszásra. Ha tudsz angolul, akkor a tolmács funkció is használható. Így egyelőre ennyi. Az első 2 napban nagyon jól futtatta a játékokat is, 0 melegedéssel, ma voltegy kevés, de ez valószínűleg annak köszönhető, hogy teszteli, hogyan kéne optimalizálni a rendszert.

2024. jan. 24. 17:24
 2/7 anonim ***** válasza:

A tolmácsfunkció pont akkor kell (és jó), ha a 2 fél nem beszél közös nyelvet! Valós időben fordít, így a felek már eleve a saját anyanyelvükön hallhatják a másikat! Ha tud angolul, vagy bármilyen más nyelven, és a másik is, akkor minek?

Az Asus Rog Phone 8/8 Pro mellett a másik telefon, ami az elsők között kapta meg az új csúcsprocesszort, Snapdragon 8 Gen 3, Adreno 750, és ez a világon az első telefon, ami már 120fps-ben is tud 4K-videót rögzíteni!

2024. jan. 24. 18:53
 3/7 anonim ***** válasza:

És mi garantálja azt, hogy angolul mindketten tudnak? Pont ezért jó, ha legalább te tudsz angolul és akkor arra betudod állítani.

2024. jan. 24. 19:01
 4/7 anonim ***** válasza:
Én csak külföldi tesztekből tudok 1-2 dolgot. Elég jó a telefon fogadtatása, általánosságban jók a vélemények tóla. Kamerában is van fejlődés az elődhöz képest. Dícsérik az új kijelzőüveget, ami sokkal kevésbé tükröződik mint más telefono. Az AI funkciók jópofák és némelyik tényleg nagyon hasznos és működik. Magyar nyelv még nincs! Az üzemideje nagyon jó.
2024. jan. 24. 19:42
 5/7 anonim ***** válasza:
#3, nem az angolon van a hangsúly, bármilyen nyelvre be lehet állítani, én a KÜLÖNBÖZŐ nyelvre céloztam, ez a funkció lényege!
2024. jan. 24. 20:06
 6/7 anonim ***** válasza:

Bármilyenre még egyelőre nem sajnos, bár nem néztem át a teljes listát, de azt hiszem 13 van jelenleg. A többi készítés alatt áll, mint ahogyan a magyar is.

2024. jan. 24. 20:33
 7/7 anonim válasza:
51%
Túlárazott.
2024. jan. 28. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!