1/5 anonim válasza:
Ha szolgaltatotol veszed, igen. Ha bemesz egy elektronikai boltba es leveszel egyet a polcrol, akkor nem.
3/5 anonim válasza:
1-es! Nem véletlen 0%-os a hozzá szólásod! Ugyanis minden országban pont fordítva szokót lenni. Vagyis ha szolgálatóknál veszed akkor szokót lenni kártyafüggős. De az Íreknél nem csak a szolgálató, de a bolti / elektronikai üzletekben árult is szolgálató függő. Az íreknél nem érdemes mobilt venni, úgy hogy azt aztán haza is hozod Magyarországra. Sőt a legtöbb külföldi országban vett mobilt nem érdemes haza hozni Magyarországra. Szóval ha ott akarod használni ír országban a telefont, akkor megéri Írországban meg venni! Ha Magyarországra haza akarod hozni az Írországban vett mobilt, akkor inkább itthon Magyarországon vegyél mobilt. Én a Norvégoknál jártam meg! Szolgálató / kártya függetlenként adtak el egy iPhone 13 minit, a Norvég Telenornál. De ki derült hogy csak a Norvég Telenor sim kártyát fogadja el a telefon. A Magyarországi kártyákat nem. Igy a végén el is adtam. Szóval ha külföldön veszel telefont, akkor mindig kezeld úgy az ügyet, hogy csak az ottani / adott külföldi szolgálató sim kártyáját fogadja el. Vannak mindenütt kártya független telefonok. De nagyon meg kell nézni, és vásárlás előtt, minden kép tájékozodni kell!
4/5 anonim válasza:
németországban vagy ausztriåban veszel egy media markt, saturn ,euroninicsbol mobilt függetlenkėnt megveheted magyarországon is müködni fog ės magyar sim kártyåt is elfogja fogadni.
5/5 anonim válasza:
Mint minden országban, lehet függő es független is, attol függ milyen boltbol veszed.
Az Emagrol vett telefonom vigan megy ír kártyával, Eu-n belul nincs gond.
Akkor erdemes helyi telefont venni, mikor olyan orszagba mész ahol mas frekvencian működnek a mobilok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!