Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik telefont vegyem?

Melyik telefont vegyem?

Figyelt kérdés

Előre leszögezem, nem értek a telefonokhoz! Főként netezésre, fotózásra, zene hallgatásra használom a telefonomat.

Most egy galaxy a71-es telefonom van, eléggé megviselt már, cserélni szeretném. Szeretnék a samsungnál maradni mindenféleképpen. A következők vannak kiszemelve;

Galaxy s22

Galaxy s23

és a Galaxy A54.

Az utolsó árban nyilván olcsóbb, viszont jókat olvasgattam róla. Lehet, ha ilyen alap dolgokra használom a telefonom akkor elég lenne egy középkategória is. Viszont nagyon szeretnék már egy extra jó telefont a mostani után. Itt jön képbe a másik kettő telefon. Az S23 egyből szerelem volt az üzletben, viszont nem tudom megérné-e 150ezer forinttal többet fizetni azért amit az A54el is megkaphatnék. :(

Az S22 meg egy ismerősnek van, ő teljesen megvan vele elégedve, gyönyörű képeket készít vele, ezért is gondoltam még arra. Viszont talán szívesebben vennék egy 2023-as telefont, az android frissitések miatt.

Ami még bökkenő lehet, hogy sajnos nem tudok a telefonomra vigyázni, elég sokat ejtem le, csapom oda valamihez. Szóval az üveg hátlaptól kicsit tartok. :/

Ha valakinek van még más telefon tippje (ami samsung) akkor szívesen fogadom!:)

2024. jan. 20. 21:10
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
67%
Az A54 biztosan nem lő jobb képeket se az S22-nél, se az S23-nál, fizikailag lehetetlen. Ha ilyet tapasztalnál, akkor műszaki hibás a telefon, vagy kocsosak a lencsék.
2024. jan. 22. 09:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!