Melyiket választanád?
1. Nagyon jó telefon, de már szinte semmi biztonsági frissítés
2. Gyengébbb telefon, de több biztonsági frissítés
#8.Mondjuk abban a kategória éppenséggel mindent vennék csak Snapdragonos telefont nem.
Egy jó Dimensity viszont már egész biztató, de már egy G90-es MTK is köröket ver a konkurenciára.(ezért nem árt utánaolvasni a dolgokat, ne adj Isten jártasnak lenni az ARM piacon)
A MediaTek se rossz, de a Qualcomm mindig is élen járt ARM gyártásban. Pl töltésben is ott van a saját technológia a Qualcomm quick charge, hangnál a Qualcomm aptX.
Régebbi SnapDragon-os telefont azért érdemes venni, mert nagyobb eséllyel támogatja a gyorstöltést, és gyorsabb lesz egy vele egykorú MTK procival. Márcsak azért is, mert ott van a MediaTek MT széria, ami főként olcsó telefonokban volt, MicroUSB-vel és ebből adódóan lassú töltéssel.
A 11-es által említett G90-es procit főként gamingre találták ki, átlag usernek nem kellett ilyen.
A Motorola G72 ben Helio G99 van
Nekem fontos a gaming , de ha rá keresek összehasonlításban a snapdragont jobbnak mutatja
gyenge motorola G84 ? nekem pont az van ės nagyon jó képe van Poled kijelzője van dolby atmos hangzása,hihetetlenül fél óra alatt feltöltöm a sajåt 33watt gyorstöltöjével,5000mA akku .
ės ha nem nyüstölöm akkor 2 napig birja 1 feltöltésel, játėkra nem hasznålom de hotspotként vagy navigáciora igen ės kibirja nem okoz neki gondot most már nem használom de van egy nokia x10 azt ha nem nyüstöltem is minden nap fel kelett töltenem .
én is gondolkodtam melyiket szeretném az edge30 neot vagy g84 és nálam g84 győzöt snapdragon proceszor,poled kijelző, nagy akkumlátor 33 wattos gyorstöltöje. vékonyabb könyebb.
vedd meg azt amit pénztárcád és igényeid enged illetve gondold át melyik kivánságod igényedet tudod lejebb adni vagy elvetni ha ez 2 telefon tetszik neked .
ja ės menj el egy boltba és nézd meg őket személyesen ha lehet .
ėn elmentem és megnéztem öket személyesen megnézve g84 jobban tetszet .
Köszi! Ha a szolgáltatónál nem kapható G84 (és esetleg edge 30, ez tuti nem lesz) akkor sajnos csak a G72 tudom megkapni. Ez 100% hogy van
De még gondolkozom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!