Megtaláltam a régi iPad-em, de nem tudom felnyitni. Van rá valami mód?
Figyelt kérdés
iTunes-on keresztül visszaállítottam, de még így is kéri az ID-met, amire már szintén nem emlékszem. Fel tudom oldani máshogy is?2024. jan. 14. 21:41
2/7 anonim válasza:
Apple Ügyfélszolgálata a 06 80 983 435-as számon tud segíteni. Szükség lesz arra, hogy igazold, hogy az iPad a tiéd.
Az AppleID jelszó visszaállítását is megpróbálhatod:
3/7 anonim válasza:
Beviszed az első márkaboltba mellé a számlát, és megcsinálják....
5/7 A kérdező kommentje:
Ez egy iPad mini 2 szóval elég régi, fogalmam sincs hol lehet a számla. Nem is annyira fontos, csak nosztalgiáztam volna egyet, de sebaj:) Köszönöm a segítőkész válaszokat:)
2024. jan. 16. 02:06
6/7 anonim válasza:
És az Apple Ügyfélszolgáltatók hogy tudják feltörni az iPhonokat? Lol
Akkor ők ha találnak egy iPhonot, simán fel tudják törni
Amúgy átlag emberként csak alaplap cserével tudni fogod használni, vagy próbálkozol az ilyen checkra1n szarsággal, de magyar bizonyítékot még nem láttam róla hogy működik. Ha működik is, csak addig még le nem merül és kikapcsol, vagy nemtom.
7/7 anonim válasza:
6... a gyártó természetesen fel tudja oldani az iCloud zárat. Mi a gond ezzel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!