Ha djuice-s vagyok, akkor telenoros feltöltést kell kérenm, ha pénzt akarok tenni a kártyámra?
Figyelt kérdés
Lehet egyértelmű a válasz, de én nem értek hozzá:S:S2010. okt. 23. 10:09
1/8 anonim válasza:
Lehet én vagyok tájékozatlan, de a d-juice az előfizetéses, nem kártyás, nem? Tehát havonta fix összeget utalsz át, nem kártyát veszel.
2/8 anonim válasza:
Ja amúgy telenorost sztem semmiképp, mert kivált a djuice a pannonból vagy mi a hekk... :D De legegyszerűbb, ha bemész egy üzletbe és megkérdezed :D
3/8 bp1985 válasza:
Elvileg jó rá, de nem vagyok biztos benne. De djuice pontba lehet feltölteni tutira, meg automatába.
4/8 A kérdező kommentje:
értem..köszi mindenkinek:)
2010. okt. 23. 11:13
5/8 anonim válasza:
Igen, ugyanaz a feltöltő kártya működik a telenoros és a djuiceos kártyákhoz is. Ugyanazt a hálózatot használja a djuice is.
6/8 A kérdező kommentje:
:S:S akkor most mi is van?? :D:D Na mindegy bemegyek a djuice-ba holnap;)
Azért köszike!!!
2010. okt. 23. 18:32
7/8 anonim válasza:
Menj:) De a lényeg, hogy a djuice a telenor márkája, ezért nincs külön feltöltőkártya hozzá. A telenorost tudod hozzá használni. Ha jól emlékszem van is rajta telenor és djuice logo is.
8/8 anonim válasza:
A djuice nem vált ki a telenorból, csak azt hangoztatták.
Telenoros feltöltést kérj.
Nekem működött!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!