A Samsung Galaxy Note 10+ miért nem kapta meg az Android 13-at, ha a Note 10 Lite megkapta?
mi a bajod azal hogy csak android 12 van rajta ? kap hozzå még biztonsågi frisitéseket ? jó mėg az a telefon arra amire te hasznålod gyors ? az applikåcioid még müködnek rajta ? ha minden válaszra igen akkor felesleges panaszkodni .
nekem van egy tabletem ami mėg müködik pedig csak Android 8.1 futatatt
2023 augusztusban kapott utoljára bármilyen frissítést.
Tény, hogy még mindig villámgyors, de az Android 12-ben vannak bugok.
Pl. van olyan, hogyha gyorsan megnyomom 2x a zseblámpát, akkor bebugol, azt mutatja be van kapcsolva közben meg nem, és csak restart oldja meg.
Félrefordításból is találtam kettőt.
Pl ha gépre kötöm, kiírja, hogy elérhető egy frissítés a frissítéshez a(z) Galaxy Store-ban.
Mert a Note 10 Lite egy évvel később jött ki.
Amúgy ha értesz valamennyit az egyedi oprendszerekhez, az Android 14-et is rá lehet varázsolni
miért kötöd gépre ? és mi az a félre forditás ,google forditoja roszul fordit valamit ?
mennyire gyakran fagy be zseblámpa miatt ?
amugy neked kell tudni hogy ezek számodra mennyire boszanto idegesitő hibåk.
fiamnak telefonján szintén android 12 fut igaz stock android Motorola g60s telefonon ő nem panaszkodik rá.
Nekem az elözö telefonom egy nokia x10 volt hiåba kapta meg az android 13 stock android attol mėg 2 boszanto tulajdonsága lett ami miatt cserėltem egyik a hotspot egyszer csak nem müködött nem lehetett bekapcsolni,illetve volt nem egyszer hogy hivott személy beszėdėt nem ėrtetem .
A Note 10 lite később jelent meg mint a Note 10 plus. Ezért frissült a lite, míg a plus nem.
Ha a bugok zavarnak akkor egy olyan 100-120 ért eladod a Note 10 plust, és beruházol egy új telefonra. Büdzsétől függően újat, vagy használtat, de frisebbet.
6:
Nem szokott befagyni, de ha azt megcsinálom amit írtam, akkor biztosan beakad. A félrefordítás pedig rendszerben van benne. már találkoztam néhánnyal. Van ilyen is: Kapcsolja be a sötét, ha sötét módra váltva kímélni szeretné a szemét.
Samsung Dexet szoktam használni gépen, ezért kötöm rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!