Tényleg szokott ilyet csinálni a messenger vagy párom hazudik?
Légyszíves segítsetek mert párom lebukott,hogy írt más férfinek is üzenetet messengeren, csak 1 mondatot láttam és úgy mutatta,hogy ma küldte el az üzenetet, legfelül volt a név akinek irt mintha ő lenne a legutolsó akivel beszélt.
Azzal magyarázza, hogy hónapokkal ezelőtt írta neki még én előttem és mivel sikertelenül küldte el a messenger automatikusan feldobja ,hogy küldje el újra az üzenetet. Ha én nem tudom elküldeni az üzit akkor sem hozza fel legfelülre az üzenetet újra főleg úgy nem ha hónapokkal ezelőtt küldte el. Ugye? Egyértelműen ma írta neki hiszen velem is beszélt de az üzenetem annak a pasi üzenete alatt van már. Nekem sosem csinált még ilyet,hogy amit nem küldd el azt feldobja újra..nincs ilyen ugye csak ki akarja magát magyarázni?
Arról is beszélt, hogy nála ez azért van mert smsekkel is össze van kötve a messenger ilyen RCS -csevegés de szerintem ez is 2 külön dolog.
minek nėzegeted a telefonjåt üzeneteit ? én is dobnálak ha ezt velem csinálnåd az én telefonom az én privátdolgom kivel chetelek és mikor.
fėrjem 22 év után sem nyul atelefonom után ėn sem az övėhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!