Hogyan tudom véglegesen, örökre kikapcsolni a google segédet/assistant? Soha többé nem akarom látni, hogy megjelenik a telefonomon!
Kérlek titeket, de tényleg nagyon szépen kérlek!
Egyszerűen hülyét kapok ettől a francos google assistanttól!
Hiába írtam be keresőbe, hogy hogyan tudnék megszabadulni tőle, egyszerűen NEM TUDOM LETILTANI!
Azt találtam, hogy a Google alkalmazáson belül találok majd egy kis gombot amivel majd ki tudom kapcsolni.
Hát nem! Nem találtam!! Nekem nincs ott!
Belemegyek a beállításokba, meglátom a Google segéd fület (seholse egy gomb amivel le tudnám kapcsolni), belemegyek és akkor ott van egy baromi hosszú sor/lehetőség, de egyiknél sem tudom kikapcsolni!
Amint ráteszem a fülest beugrik az a szar és másodpercenként csilingel, hogy felismerte a hangomat, meg hogy mit mondtam!
Az agyf... kerülget!
Hogy lehet ezt kikapcsolni??
Legyen szíves valaki írja már le nekem lépésről lépésre!
Vagy ha lenne valaki olyan szíves, szimulálja le a saját telóján, hogy Ő hogyan tudja kikapcsolni magának!
Kérem!
Nagyon szépen köszönöm!
Nem a Bixby megy inkább nálad? Mert a google aszisztens csak a "Hey Google !" parancsra kérdezi, hogy mit szeretnél?
#1 Működik itt is, igaz nem tud magyarul, nekem is be van kapcsolva.
Egyrészt leírhattad volna milyen telefon ez, és milyen android van rajta?
Másrészt mindegyiknél megnyitható az alkalmazások listája. Itt vannak amiket csak letörölni lehet, amit pedig nem lehet letörölni - azt le lehet tiltani. Na neked is egyszerűen le kell tiltani, és a probléma megoldva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!