MediaMarkt oldalan 10E volt a toltofej es a kabel is, de a boltban 11,7-ert ill 12-ert blokkoltak. Ez mi? Holnap visszamegyek, es megkerdezem, de most ideges es szomoru lettem ettol tokre
MM-ban a weblapon lévő ár általában eltér az áruházi ártól.
De aki töltőfejet MediaMarktban vesz, az sikeres ember már nem lehet...
"De aki töltőfejet MediaMarktban vesz, az sikeres ember már nem lehet..."
Én is ott vettem.
Nem kellett volna?
Mi a siker titka?
A MediaMarkt alapvetően egy drága hely. Még készülékekből ki lehet fogni jó akciókat, de a kiegészítők baromi drágák. Az a töltő, amit a MM-ban 10 ezerért árulnak, máshol 5-6 ezer.
Kérdező: milyen töltőről és kábelről van amúgy szó? Remélem nem egy USB-C mobiltöltőért vágtál ki ennyit!
Sziasztok!
Köszi mindenkinek!
Utolsó: de, sajnos igen.
Máskor akkor hol lenne érdemes vásárolni szerinted?
A kisegítő funkciók miatt Iphone-t kell használnom, nem rég cseréltem le egy hat éves modellt. Ugy voltam vele, hogy ha van egy drága telefonom, ami számomra nagyon sok pénz is ráadàsul, sok (5-6) évre veszem, így töltőből nem mertem volna vmi 2 ezer Ft-osat venni.
#14 Én is most váltottam iPhone-ra. De mivel töltőfejből úgyis van itthon jó pár darab, vettem 3500-ért egy USB-A - Lightning kábelt és használom a meglévő töltőfejet.
Persze, a 2 ezer forintos kínai piacos töltőfejet nem szabad megvenni, de az Apple brand töltő az túl van árazva, 5 ezer körül már jó minőséget kapsz, ami két eszközt is tölt egyszerre.
Kábelért meg aztán pláne nem szabad 3-4 ezernél többet adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!