Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Meddig bírja a párát így egy...

Meddig bírja a párát így egy okostelefon?

Figyelt kérdés

Gyakran kell kb. 5 fok és 25 fok között "ingáznom". Elkerülhetetlen.

Ha bejövök a melegre, néha szinte ömlik le a víz a telefon hátlapjáról.

Van valami mód ennek kiküszöbölésére, vagy vegyek egy "butatelefont" is és inkább azt nyüstöljem?

2024. jan. 8. 13:14
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Értem. Zsebben én nem szeretem tárolni, mert kényelmetlen a fizikai tevékenységem során :/

Egyébként anno pár éve kaptam egy olcsó céges telót akkori melóhelyen, akkor még biciklivel jártam melózni, mivel nagyon közel volt a munkahely, télen is, beértem a mínuszról a melegbe, kb. pár nap után beázott a telefon a táskámból kivéve, amiben semmilyen folyadék nem volt tárolva...

Természetesen hiába magyaráztam, nem esett bele vízbe, senki nem hitte el, szervízbe is mondták, ennyitől baja nem lehet... Végén úgy voltam kifizetem a telefont, de aztán megjavították valamilyen speciális szárító módszerrel a szervízben.

Na, ezért aggódom most, ne járjak hasonlóan :D

2024. jan. 8. 15:06
 12/14 anonim ***** válasza:
Kérdező: miért gond az, ha van két telefonod? Az egyik lehet az, amit a főnök, a kollégák tudnak, a másik meg a maszek. Én csakis max. magántelefonnak vennék csak drága telefont, és azt semmi pénzért nem vinném be az üzembe, párás, poros, koszos körülmények közé. Árt mindennek is a telefonban.
2024. jan. 8. 15:23
 13/14 anonim ***** válasza:
egy egésztelefont védö tokot kéne kiprobålni .
2024. jan. 8. 15:23
 14/14 anonim ***** válasza:
0%

"de aztán megjavították valamilyen speciális szárító módszerrel a szervízben."

a titkos recept a rizs.

egy zacskó rizsben tartod a Mobilt, nem fog beázni ...

2024. jan. 8. 18:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!