Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek milyen a samsung...

Szerintetek milyen a samsung champ?

Figyelt kérdés
Légyszíves ne azt írjátok, hogy jó, vagy rossz, hanem jellemezzétek, és NE két szóban.
2010. okt. 22. 19:40
 1/6 anonim ***** válasza:
Az Alcatel, ZTE és más kisebb gyártók kínálatában elérhető ultrakompakt érintőkijelzős modellek sikereit a Samsung sem nézhette tétlenül, így a kedvező árú S5230 és a fiatalos Corby széria mellett egy olcsóbb és kompaktabb kialakítású készülékkel is előrukkolt. Az Indiában piacra dobott Samsung Champ mindössze 2,4 hüvelykes, 240x320 képpontos érintőkijelzője első ránézésre talán túlságosan is aprónak tűnhet, de a gyártó szerint a módosított TouchWiz felület megfelelően nagy ikonjai a kompakt kialakítás ellenére is jó használhatóságot biztosítanak. A teljesen alapfunkciós jövevény egyébként 1,3 megapixeles kamerát, sztereó Bluetooth 2.1 modult, FM rádiót, 3D sztereó kihangosítót, microSD kártyával bővíthető 30 MB belső memóriát, illetve 12 óra beszélgetést vagy 25 nap készenléti időt biztosító 1.000 mAh kapacitású akkumulátort kapott. A fekete, fehér, barna és rózsaszín árnyalatokban piacra dobott készülék ára 4.100 indiai rúpia, azaz 19.000 forint körül alakulhat. véletéenűl se vedd meg
2010. okt. 22. 20:25
 2/6 anonim válasza:

előttem szólónak nincs igaza

szerintem K__va jó :DD

2010. nov. 1. 11:23
 3/6 Aremeen válasza:
Nekem is nagyon bejön ! Holnap megyek és veszek egyet ! Bővebb infóért nézd meg ezt az oldalt : [link]
2010. nov. 15. 21:26
 4/6 Jodi66 válasza:

Nem értem sokaknak mi a baja a Champ-el.

Szerintem minden meg van benne ami egy ÁTLAGOS telefonhoz kell. Végülis ezek a leglényegesebbek:

-Tudj telefonálni.

-Tároljon képeket

- Bluetooth

-Legyen rajta FM rádió hogy azért néha néha tudd hallgatni

-Tudj rajta zenéket hallgatni és tárolni

Az már igen jó hogy érintő képernyős, szerintem nem kell túl nagy dolgokról álmodni. Nekem tetszik, iylet is kértem karácsonyra, úgy hogy ne a külsőkkel foglalkozzatok. Nem attól telefon a telefon hogy van rajta Wifi, meg enyém külsői adottság, hanem hogy tudj vele telefonálni. Akinek meg nem tetszik ne vegye meg.

2010. dec. 11. 13:19
 5/6 segítőmen ***** válasza:

A Champ jóóóóóóóóóóóóóó!

Nekem is van 1, szegény 3x esett le, de hibátlanul működik. Most az Auchanban 12ezer ha jól tudom...jó üzlet, mert:

-Szép

-Verhetetlen ár-érték arány

-Szupergyors rendszer

-Samsung megbízhatóság (ha LG-m lett volna, már tönkremegy)

-1 hetes üzemidő

-Szinte már ütésálló (AZÉRT NE DOBÁLD!!!)

2011. okt. 23. 10:43
 6/6 anonim válasza:

a champ szerintem jó de vannak sokkal jobb telefonok!!

nekem samsung S5230 asom van az egy picivel drágább de sokkal jobb!! a champ átlagos telefonnak nagyon jó :))))

2012. aug. 10. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!