Miért nem kapcsol be a telefonom?
Figyelt kérdés
Több oldalon is megnéztem h miért történik ez. A bekapcsológombot többször is lenyomtam 30 percig és vártam utána egy kicsit de semmi sem történt. A telefonom xiaomi redmi 9 idén lesz 3 éves. Ilyen esett már tötént ele korábban. Akkor is ugyanezt csináltam de most nincs semmi. Félek hogy tönkrement és félek h a szüleim nagyon mérgesek lesznek emiatt.
Kérlek segítsetek!
2024. jan. 7. 12:44
1/7 anonim válasza:
Pár másodpercig kell nyomni a gombot, nem 30 percig.
Ha nem kapcsol be, fel kell tölteni az aksit, vagy tönkrement, esetleg a töltő.
2/7 A kérdező kommentje:
Reggel minden jó volt. 30%-on volt ezért felraktam a töltőre. Amikor kb 56% lett akkor frissítettem mert egy kicsit lassú volt és mostanig nem tudom bekapcsolni. Én nem nagyon értek az ilyenekhez de azt tudom hogy nem a töltővel vagy az akkumulátor töltési szintjével van a gond. És mint ahogy korábba írtam reggel semmi baja sem volt csak egy kicsit lassú volt.
2024. jan. 7. 13:01
3/7 anonim válasza:
Frissítés közben lemerült,
100%-on kezdünk frissíteni, ne hogy megszakadjon ...
4/7 anonim válasza:
Próbáltad bedugni és tölteni??? Frissítésnél az 56% lószar...
6/7 anonim válasza:
"30%-on volt ezért felraktam a töltőre. Amikor kb 56% lett akkor frissítettem mert egy kicsit lassú volt"
Frissitéstől nem fog gyorsabban tölteni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!