Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mobil 5s akku csere esetében...

Mobil 5s akku csere esetében első töltésnél miért nem jelzi a töltést a kijelző? A beszerelés után - amely talán jól sikerűlt - fel kell tölteni először rendesen?

Figyelt kérdés

#mobil 5s
jan. 5. 12:52
 1/5 A kérdező kommentje:
Pontositok:iPhone 5s
jan. 5. 14:46
 2/5 anonim ***** válasza:

A többedik töltésnél sem jelzi?

Milyen akksi? Gyári?

jan. 5. 16:06
 3/5 A kérdező kommentje:

Sajnos a többediknél sem jelzi. Viszont van töltés ellenőrzőm és ott látszik, hogy tólt 0.96 A-al, de utána már csökkenően, tehát tölt. Kínai, de nem gagyi. A leírás szerint tettem bele, az igaz, hogy a régit ki kellett "bányászni", ső még hajszárítőval is kellett melegíteni a leírás szerint, hogy a ragasztó felengedjen, de még így is kínlódás volt a régit kivenni. Sikerűlt. Az újat betenni már gyerekjáték volt. Én a kijelzőt nem vettem le, ahogy mostmár több videón is látom. Bekapcsoltam, de semmi. A régivel azért még ment egy keveset.

Most visszatettem a régit, de mostmár azzal se megy.

Lehet, hogy nem kellett volna melegítenem, mer a házat eléggé fel kellett - szinte sütött - ahhoz, hogy a ragasztó valamelyest engedjen. Valószínű, ez nem használt az egyéb elektronikának és e miatt meghalt a kjelzés. Csak erre tudok gondolni. Most betettem fagyasztóba, hátha helyrejön valami.

Sajnálnám, pedig nagyon egyszerű a művelet, ahogy pár videón is megnéztem. Ott is szenvednek a kivéttel.

jan. 5. 17:57
 4/5 anonim ***** válasza:
át kell az új akkura forrasztani a régi, gyári akkuról a kábelt!
jan. 5. 18:55
 5/5 A kérdező kommentje:

Sztem az lett a baj, hogy túlmelegítettem, mert nem akart engedni a ragasztó. Így sem jött könnyen ki. Nem gondolnám a vezeték hibát, mivel felveszi a töltést a műszerem szerint. A kijelző vezérlés némult meg. Sajnos úgy tűnik, kuka. (dehát nincs pénzem újat venni most).

Ezt a békát le kell nyelnem,

jan. 5. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!