Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik a jobb samsung i9000...

Melyik a jobb samsung i9000 vagy iphone 4?

Figyelt kérdés
mindegyiket fogtam már a kezemben de nem tudom melyiket válasszam
2010. okt. 22. 17:58
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
inkább Samsung, de tényleg a HTC Desire ütős :)
2010. okt. 25. 19:35
 12/21 anonim ***** válasza:
61%
Samsungra hol jelennek meg olyan játékok mint Iphonra? Hol van olyan jó az oprendszere? Az iphone egy nagyon jó telefon, és lássuk be, van értéke később is, egy samsung fél év múlva már 30 ezer forinttal olcsóbb,ha meg telefonálni kell, akkor nem az iphone, és a samsung galaxy között kéne válogatni. Ennyi!
2010. okt. 27. 19:22
 13/21 bp1985 ***** válasza:
34%

"Samsungra hol jelennek meg olyan játékok mint Iphonra? Hol van olyan jó az oprendszere?"

Játékra konzolt kell venni, nem telefont.

Android lenyomta IOS-t, de ne szólj senkinek.

Iphone tartja az árát. Mégse ér annyit, amennyiért árulják.

Mutass a sz@r apple-den kívül egy olyan gyártót, aki nem képes a 21. században nem ismeri a flash-t a felső kategóriába. Mutass egy olyat, akinél bele kell turkálni az sw-be, hogy valamit felrakjak. Android nyílt, sokkal több értelmes program van rá, mint ios-re. Volt 3gs-em, sajnálom, hogy megvettem, örültem, hogy sikerült hamar eladni, és megvenni a hd2-őt, ami még az IPhone 4-et is lekőrözi mindenben.

Olvass tesztet, és utána nyilatkozz.

2010. okt. 27. 19:28
 14/21 anonim ***** válasza:
52%

hogyan tartaná már az árát gondolkozz? ha kijön az iphone 5 akkor kb 100 eft-t fog esni az ára a 4-nek.

oprendszer zárt ami nálam eleve szóba se jöhet

azon kivül hogy trendi meg jó vele mutatkozni semmit nem tud.

az vesz ilyet aki arra vesz telót hogy mások előtt villogjon vele. aki használható telefont akar annak eszébe nem jut iphonet venni.

2010. okt. 27. 19:32
 15/21 bp1985 ***** válasza:
34%
Utolsónál a pont.
2010. okt. 27. 19:43
 16/21 anonim ***** válasza:
Jó sok hülyeséget összeírtok de ez nem az én dolgom. az apple ha milliárdos, akkor valamit azért tud nem? Hm? Vagy ennyi hülye ember van, hogy összejött több milliárd forint? Iphone-t meg lehet jalibrakelni.
2010. okt. 28. 22:04
 17/21 anonim ***** válasza:

eltalaltad. Ennyi ember van aki nagyzolasbol vesz telefont. Eleg szomoru.

Amugy ez volt az eddigi leggyengebb erv a iphone mellett, ezzel atvetted a vezetest az anyagos ervtol (Y)

2010. okt. 28. 23:46
 18/21 anonim ***** válasza:
Szerintem meg az emberek irigyek, és akinek nincs, az így áll hozzá alapból.
2010. okt. 29. 13:42
 19/21 anonim ***** válasza:

"Samsungra hol jelennek meg olyan játékok mint Iphonra?"

sztem ua szintű a gamek de m1.

...

Ezt úgy bírom mikor azt írják h csórok az emberek és azért leszarozák. ez nem érv csak h jaj most ezzel is apple. apple 1 szar... galaxy-t meg nem birom mert nagy. wave jo csak adnának ki rá vmi hack et h free legyen a game.

2010. okt. 29. 16:50
 20/21 anonim ***** válasza:
Pedig van benne valami, mind1, én nem szeretem a Samsungot de "biztos nagyon jó"
2010. okt. 29. 20:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!