Mobiltelefonon hogyan lehet sorozatokat, filmeket nézni?
Szerintem meg lehet szokni..engem pl ha nagyon érdekel valami amit nezek nem is erdekel min nezem:D
Es igen, ahogy az 1#es irta, egy jo fulhallgato, es kesz
Animét pl kijezetten nekem telefonon volt jó nézni, mert meg tudtam állítani mindig hogy olvassam el teljesen a feliratot
(Már rég nem nézek)
Én részben ezért is szeretem a nagyobb kijelzős telefonokat, a filmek miatti jobb vizuális élményért, ami így mindenképp előnyös, de azért nem életbevágó, kisebb kijelzőkön is gond nélkül lehet nézni!
Szokol-rádiós hangszóró? Na azért ne túlozz, ahogy a világ fejlődik, a Szokol szintje már sehol nincs a mai telefonok hangszóróihoz képest, típustól is függ a dolog, és bizony eléggé durva hangzásúak is vannak, főleg ha sztereó! Ne a mérete alapján ítélj meg egy hangszórót! De ha nem felel meg, akkor használj fül- vagy fejhallgatót!
Ugyanúgy mint youtube, vagy tik tok videókat.
Úristen.
7: Ő is itt lakik, csak másik ajtó. :D
Amúgy nem a technikai része érdekelt, hiába imádkozol, hanem maga a szitu, hogy egyrészt nagyon egészségtelen is hosszasan közelre nézni, emellett pedig igénytelenség is egy nagy tévé helyett egy kis kijelzőn nézni a filmeket. A kérdés erre vonatkozott, ha nem esett volna le, kedves 7-es.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!