Mennyiért lehetne eladni ezt a telefont?
Samsung Galaxy A40-es 64GB ha minden igaz.
Egyszer bele esett a vízbe majd egy idő után mikor gondolom "kiszáradt" működött rendesen.
Majd ahogy bejött a hideg hazafele zenét hallgatva vettem észre hogy nagyon gyorsan merül és mikor fel raktam töltőre otthon villogni kezdett a töltés jel és nem töltődik egyáltalán.
Azóta ez van, ezeken kívül semmi baja kijelző minden teljesen hibátlan.
Ezekkel a hibákkal mennyiért lehetne eladni? Doboz és töltő nélkül természetesen.
Úgy érted, hogy jósoljuk meg, ha valakinek elmenne az esze, és pénzt akarna érte adni, hogy azt mennyiért tenné?
Vegyük alapul azt, hogy a jófogáson a működő, de repedt érintős készüléket nem viszik el 12 ezerért, a nem működőeket meg 10-ért, akkor alá kellene céloznod hogy pénzt láss belőle.
25-ért meg hibátlanul működőt árulnak.
Nem átverni szeretnék senkit sem.
Csak sokszor látok oylat hogy emberek fel vásárolnak hibás telefonokat azért is kérdeztem mert nekem fölöslegesen áll a szekrényben.
Hibás készüléket donornak igen, de ez beázott, így jó eséllyel donornak sem jó.
Esetleg az arabok egy 5000-est adnak érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!