Sasmung galaxy a34 5g jó vétel? Anyumnak venném 100k szóval megfizethető neki megfelelne?
Figyelt kérdés
Szerintetek elég lenne neki ez a telefon? Általában csak hív rajta, facebook stb meg ilyesmikre használja de ez alá nem mennék azért ez az alsó közép kategória. Megéri vagy inkább az a54? bár az plusz 20k2024. jan. 2. 19:50
A kérdező szavazást indított:
Az a34 szerintem bőven elég lenne anyukádnak.
Inkább az a54 az a34 nem lenne elég.
12 szavazat
1/2 anonim válasza:
A34-nek jobb az üzemideje, az A54-nek a kamerája jobb.
Ezt kell mérlegelnie csak egy átlag usernek igazából, hogy a kettő közül melyik a fontosabb.
Memória, elég erős SoC mindkét esetben megvan, tárhely dettó.
2/2 anonim válasza:
Alap dolgokra simán elég. Nekem egy A32 van és elvagyok vele. Bár már kezd kicsit lassulni. A34 6gb rammal és 128gb belső tárhelyel ideális lehet anyukádnak. Pár évig szerintem gond nélkül el lehet használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!