Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen érintőképernyős telefon...

Milyen érintőképernyős telefont vegyek 20-25 ezer között?

Figyelt kérdés
2010. okt. 22. 15:50
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
nem neked írtam a másiknak aki írta a mérteket
2010. okt. 27. 17:15
 22/27 A kérdező kommentje:
akkor nagyon sajnálom
2010. okt. 27. 18:22
 23/27 A kérdező kommentje:
bocsánat
2010. okt. 27. 18:23
 24/27 anonim ***** válasza:
én nem kötök beléd semmibe csak annak válaszoltam aki megapixel háborút folytat
2010. okt. 27. 19:35
 25/27 anonim ***** válasza:
ne kötekedjél mert szar lesz 1 foggal szotyizni. a 3.2 akkor is jobb mint a 2 es te súlyosan fogyatékos.
2010. okt. 28. 14:57
 26/27 anonim ***** válasza:
jólvan akkor okostojás. magyarázd már el nekem miért. kiváncsi vagyok rá. nem jobb. jobb ha előbb utánaolvasol fotós fórumokon mielőtt idejössz szájkaratézni. marha.
2010. nov. 1. 11:30
 27/27 anonim ***** válasza:

"...S mostanában ugyanez jellemző a lapostévék esetében is: minél nagyobb a képátló, annál „többet tud” a készülék, vagy a fényképezőgépeknél:

minél nagyobb a felbontás, annál jobb képek készíthetők a kamerával.

Pedig e két tényező a fényképezőgépek esetében – sajnos – nem függ így össze. Sőt, a szakemberek szerint a valóság éppen ellentétes képet mutat. Minél nagyobb ugyanis a felbontás, az adott képérzékelő lapkán annál kisebbek a pixelek, amelyekre egyenként így kevesebb fény esik, így aztán a feldolgozáshoz szükséges pixelenkénti információ is kevesebb. A megfelelő képminőség eléréséhez jobban fel kell erősíteni a képjelet, s ez óhatatlanul információvesztéshez és nagyobb képzajhoz vezet. A gyakorlatban tehát a nagyobb felbontású fényképezőgépek tónustalanabb, kevésbé részletgazdag képeket készítenek. Különösen igaz ez a kisebb képszenzorral rendelkező kompakt gépek esetében, nem is beszélve a mobiltelefonokba épített „fényképezőgépekről”, amelyek szenzora csupán pár milliméter átmérőjü..."

[link]

olvasd el és utána pofázz te idióta

2010. nov. 1. 11:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!