Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért nem érzékeli a mobilom...

Miért nem érzékeli a mobilom a SIM kártyámat?

Figyelt kérdés

Samsung Galaxy A70-es mobilról van szó. Néha amikor leejtem véletlen, akkor szokta ezt csinálni, de olyankor megvan oldva annyiva a probléma, hogy kikapcsolom, kihúzom a SIM tálcát, visszatolom és bekapcsolom. Most viszont használat közben szállt el. Mindkét foglalatban próbáltam, egyikben sem akarja az igazságot. És hogy pontosítsak, érzékeli, mert kér PIN kódot, csak aztán kiírja, hogy "Csak segélyhívásokra". Elég SOS lenne, hogy legalább ideiglenesen helyre tudjam pofozni, mert a folyamatos kaocsolat nekem kell a melómhoz.

És próbáltam betenni másik telefonba, abban tökéletesen műköfik (azt a telefont nem tudom munkára használni)

2024. jan. 2. 12:16
 1/7 anonim ***** válasza:
Központi hiba van: [link]
2024. jan. 2. 12:17
 2/7 A kérdező kommentje:

Nna jó, de akkor a másik mobilomban miért működik perfect?

Az volt nekem is az első gondolatom, hogy központi hiba (nyílván nem kételkedem benne), de akkor a másik mobilomban sem kéne működnie, nem?

2024. jan. 2. 12:20
 3/7 anonim ***** válasza:
Kisült a kártya
2024. jan. 2. 12:24
 4/7 A kérdező kommentje:

És nem sült ki, mert hála égnek helyee jött.

Mondjuk ez a lb 30 perc rámutatott arra, hogy mennyire függünk a technológiától. Ha másra nem, arra jó volt

2024. jan. 2. 12:30
 5/7 anonim ***** válasza:

Hát úgy néz ki hogy tönkrement a sim tálca/érintkező egység a telefonba a leejtegetések miatt.

- Ragassz a kártya hátuljára szigszalagot, vagy tixót 1-2 réteget, hogy jobban odanyomódjon az érintkezőkhöz. (óvatosan, ha elcseszed, akkor könnyen veakadhat a ragasztószalag és bent ragadhat a kártya!)

- cseréltesd a sim egységet a telefonban

- cseréld a telefont és vigyázz rá sokkal jobban!

2024. jan. 2. 12:38
 6/7 anonim ***** válasza:

A70-esem van nekem is, az elmúlt napokban szintén jelentkezett ez a hiba. Rákerestem Google-ben, és csomó videó meg minden van róla, hogy miket kell tenni ilyen esetben. Létező probléma idősebb Samsungoknál (de amúgy bármi másnál előfordulhat), legtöbbször egy újraindítás megoldja, vagy csak vársz és helyreáll. Ha nem, akkor javaslom neked is, hogy keress rá a Samsung SIM problem vagy hasonló kulcsszavakra, és nézd meg a számodra legszimpatikusabb troubleshooting videót.

De első körben: újrainítás, esetleg kikapcsolás, majd visszakapcs. Illetve vedd ki a sim kártyát, kicsit törölgesd meg, tedd vissza. Factory reset meg ilyen szerintem a legutolsó esetben éri csak meg. Azon kívül... lassan új telefont kell venni, akár tetszik, akár nem. Az enyémnek sincs semmi baja még, de 5 éves, előbb-utóbb jönnek majd a hasonló problémák.

2024. jan. 2. 14:04
 7/7 anonim ***** válasza:
Cseréltesd a SIM-et. Mit akarsz egész jól bírta, ha eddig ment.. Nem egy mai készülék az A70-es.
2024. jan. 2. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!