Hogyan kell androidon és iphonon átállítani az országot hogy le tudjak tölteni külföldi applokációt?
"... ott vagyok amerikában ..."
Erdekes szohasznalatod van.
En itt vagyok az USA-ban. Es te?
Vegyel itteni prepaid sim-kartyat, a T-Mobil, vagy a Metro by T-Mobil, es a Consumer Cellular a legolcsobb, es nem kell szerzodest vagy semmit sem alairnod, de az utleveledet el fogjak kerni azonositas celjabol (valoszinuleg, de nem biztos).
A magyar sim kartyaval sosem fog mukodni a letoltes, meg ha atallitod is a telefonokat, mert a kartyad roamingol.
Ha csak 1-2 hetig vagy itt, akkor nem eri meg, de, ha itt vagy par honapig, akkor erdemes itteni sim kartyat venni, foleg, mert a Metro by T-mobil korlatlan beszelgetest es txt uzeneteket kinal (a tobbiek a csomagtol fuggoen szamolnak vagy nem). Ez esetleg akkor erdekes, ha telefonon rendelsz kajat az etterembol, vagy a kiszallito ember radtelefonal vagy kuld sms-t, hogy itt all a kapuban, engedd be, vagy gyere le a kajadert.
App Store- rámész a kis fejre, és ott az email címedre. Az ország/régiót ott át lehet állítani.
Én is voltam pár éve kint, de sajnos pl. a Mc Donald's appot így se sikerült leszedni, csak a Wendy's-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!