Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mit tegyek tudd valaki segíten...

Mit tegyek tudd valaki segíteni?!??!

Figyelt kérdés
Van egy Huawei p smart 2019 Pot-Lx1 telefonom és gyári vissza alitast csináltam és az a gond hogy el felejtettem a pinkodom és a Google fiókom ami hozzá tartozót már nincs meg rég óta és nem bírok telefonba így bele lépni aszt írták frp unlock kell de kerestem és nem találtam hozzá semmit van 1 db unlocker az a neve unlocktool csak 35000ft 1 hónapra és nem tudom ingyen hogyan csinálhatnám meg!! ://
2023. dec. 27. 15:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Ingyen visszaadhatod a gazdájának.
2023. dec. 27. 15:23
 2/11 anonim ***** válasza:
Így jártál (már ha igaz a sztori, nem kell bizonygatnod, nem érdekel). Biztos... a neveden van a SIM-kártya, annak a PIN kódját személyi bemutatása mellett kiadja a szolgáltató. Az egyes zsenik által naponta cserélt Google-fiókhoz értelmesebb emberek legalább tartalék fiókot is megadnak, esetleg telefonszámot. Remélem, papírnehezéknek azért még használható ;)
2023. dec. 27. 15:29
 3/11 A kérdező kommentje:
Ja és nem loptam az a baj bennetek hogyha valaki elfelejti a fiókját akkor már 100% lapta fedés választ kérek mert nem loptam!!!
2023. dec. 27. 15:30
 4/11 A kérdező kommentje:
A pinkod nem a sim kártya kéri hanem azzal van tárolva sima pin code képernyő zar
2023. dec. 27. 15:31
 5/11 anonim ***** válasza:
És akkor ezt ismételd meg magyarul...
2023. dec. 27. 15:32
 6/11 A kérdező kommentje:
Le rövidítem nincs Bene sim kártya így nem a kártya pin kódját kéri hanem a képernyő zárt tetem pin kodra és aszt felejtettem el
2023. dec. 27. 15:35
 7/11 anonim ***** válasza:
És én kretén azt hittem, hogy már nincs lejjebb...
2023. dec. 27. 15:37
 8/11 A kérdező kommentje:
Ne írjaknak ijen balfadszok köszi
2023. dec. 27. 16:01
 9/11 A kérdező kommentje:
Teszed a fejed mintha te okosabb lenne egy fedés válaszát meg nem tucc adni inkább ne írj mert a billentyű is el hervad a hujesegedtol
2023. dec. 27. 16:02
 10/11 anonim ***** válasza:
Szerinted mi értelme lenne ezeknek (PIN-kód, Google-jelszó), ha meg lehetne kerülni őket? Inkább próbálkozz, hátha eszedbe jut.
2023. dec. 27. 16:11
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!