Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Kisebb méretű telefonok...

Kisebb méretű telefonok androiddal?

Figyelt kérdés

körülbelül 153 cm x 73 cm

de ennél lehet egy kicsit nagyobb is

2023. dec. 27. 10:01
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
2023. dec. 27. 10:09
 2/10 anonim ***** válasza:
69%

Galaxy S23-t szabad csak megvenni.

A Sony rövid supportot ad(2 év), az ASUS sem viszi túlzásba és ők is arany árat kérnek a telefonért.

2023. dec. 27. 10:36
 3/10 anonim ***** válasza:
48%
Attól is függ, mennyi rá a kereted! ? Amit leírtál, pont ekkora a OnePlus Open, viszont az legolcsóbban 770 ezer Ft-tól kezdődik. Ami ennél “kicsivel” nagyobb, de normális, sőt, szuper telefon: Samsung Galaxy S23+ (158 x 76). A többi jobbfajta telefon vagy kisebbek nála, vagy bitang nagyok!
2023. dec. 27. 11:01
 4/10 anonim ***** válasza:
79%

Ebben a méretkategóriában nagyon kevés értelmes telefon akad és azok is jellemzően a prémium szegmensből.

- Samsung S széria, az S23 nagyon jól sikerült, de még kapható az S22 is olcsóbban, ez viszont kevésbé volt jó, az üzemideje meglehetősen karcsú, de amúgy még így is egy jó telefon.

- Asus Zenfone széria, ez jelenleg a 10-nél tart, de gondolom akad még raktáron régebbi modellekből is, ezek is jók.

- Google Pixel telefonokból a 6a és a 7a egészen jó áron hazavihető és még ezek is beleférnek a méretkategóriádba. Egyetlen probléma velük, hogy nincs hazai hivatalos forgalmazás, de ha normális webshopból veszed őket, akkor nem lehet elvileg probléma a garival.

- Xiaomi 13, 12. Én sajnos ezekkel a telefonokkal általában befürödtem, szóval nem is foglalkoztam már velük jó ideje, de olvass róluk teszteket és tapasztalatokat, ezek is lehetnek jók akár.

- A Sonynak is van pár telefonja, ezeket azért nem részletezném, mert eléggé aranyáron mérik őket, szerintem egyik sem jó vétel, kivéve ha valaki nagyon márka fanatikus.

Ha olcsó telefont keresel, akkor jelenleg EGYETLEN ajánlatom van:

Motorola Edge 30 Neo-t már 100 ezer körül haza lehet vinni, egy vállalható középkategóriás telefon, a fent említetteknél egy-két kategóriával rosszabb mindenben, de ha egy kezes telefont keresel és nincsenek hatalmas elvárásaid akkor ez is bőven elég lesz általános felhasználásra szerintem.

2023. dec. 27. 12:28
 5/10 anonim ***** válasza:
ha 160x74,4 méret is jó neked akkor ott van Motorola g84 .
2023. dec. 27. 17:42
 6/10 anonim ***** válasza:
20%

#4. 2 éves SoC már az SD695, amúgy kár azért a telefonért.

De ugyan az a baj, mint a Xperia 10 V-vel, hogy szimplán gyenge annyi pénzért.

Dimensity-t kellett volna beletenni helyette és egyből jó ajánlat lett volna.

Amúgy elég szegényes a kisebb méret, szerintem jobb venni egy iPhone 12-13 Mini-t a Rejoy-ról és felújítani, akkor jó pár évig nincs rá gond...

2023. dec. 27. 18:16
 7/10 anonim ***** válasza:
Galaxy S22-t ne, több sebből vérzik az a széria, az S23 viszont már javított verzió!
2023. dec. 27. 19:42
 8/10 anonim ***** válasza:
68%

"#4. 2 éves SoC már az SD695, amúgy kár azért a telefonért."

Hát igen, az már inkább csak alap dolgokra elég, de ugye nem tudjuk, hogy a kérdező milyen ársávban keres és mire használná. Netezni, videókat nézni meg csetelni bőven elég lesz még ez is évekig.

2023. dec. 27. 20:44
 9/10 anonim ***** válasza:

Mi kis méret kedvelők eléggé sarokba vagyunk szorítva :D

Már ha olcsóbb telót akarsz. És nem szereted a iPhonet

iPhone, Samsung, google telefonok között vannak kis méretűek, de nem túl olcsóak

Én a Motorola edge 30 neo-t fogom megkapni nemsokára. A kis méret volt nekem is a fő, és a stock Android rendszer. de játszani is fogok rajta. A szelfi kamarán meg remélem le lehet húzni a képminőséget :D

Ha nálam lesz és van kérdésed, majd írhatsz

2023. dec. 28. 10:35
 10/10 anonim ***** válasza:
77%
Samsung S22/S23 vagy ASUS Zenfone 10.
2023. dec. 28. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!